• MariaK

    Pergopinglor med barn version 16

    Jag har hittat hit med

    Jag har en kille till salu lite då o då men sen helt plötsligt är han värd guld!!!!! Så är det ju det går upp o ner!!!!
    Men mest ner i denna åldern

    Idag har vi haft kalas för mange o mig........  Nu är vi trötta........


  • MariaK

    Alla är väl ute o njuter i det fina vädret tror jag   O med all rätt efter denna vinter!!!
    Vi har fått upp studsmattan o gungorna o grillen ska tändas ikväll för första gången!!!
    All snön är borta o det gick förvånandsvärt smidigt..... Trodde det skulle bli översvämning big time!!!!! Men det är så torrt o fint i trädgården redan.

    En fråga? Är det nån som har koll på vad som händer om ett företag går i konkurs med de anställda??? Svärmor säger att man får full bet i ett halvår?? Låter för bra för att vara sant tycker jag..........

    Tyvärr så ser det mörkt ut på mannens jobb så imon skulle de ha möte.......


  • MariaK

    kärleken: Va jobbigt!!!! Störd nattsömn är rena tortyren..........
    Men ni har ju haft mycket problem med sömnen först med Nina o nu My ....... Vad kan det bero på??? Har ni pratat med nån om det typ bvc eller barnpsykolog??
    Jag har haft kontakt med barnpsykolog ang Måns o de är jätte bra på små tips o stöd o hjälp när man har det tufft. O det är allt från stora till små problem. Vi pratade mycket om maten o om hans problem på dagis gentemot sina vänner...... Man ska aldrig skämmas för att be om hjälp om man har fastnatt i ett bettende som inte funkar.

    Nu menar jag absolut inte att ni gör fel eller så!!!!!!! Men alltid skönt o prata med nån som kanske kan hjälpa med!!!
    Känner bara att det kan va nått eftersom båda barnen sover dåligt.........
    Styrkekram till er{#lang_emotions_nalle}

    Gick inge vidare ida...... Konkursen är ett faktum Så nu får vi se vad som händer......??????


  • MariaK

    Hej alla goa!!!!

    Ja jag hinner inte med alla trådar jag följde när man var hemma men givetvis så tittar jag in till er ibland o följer er!!!!

    Vi har det bra!!!! Just nu rullar allt på bra. 4 veckor kvar till sem o det längtar vi tills.  Men visst fullt upp.......
    Moa har vatt sjuk hela veckan. Första feberfria dag ida så imon blir det jobb igen!!

    Tänkte på att det är aldrig några nya här inne längre...... Finns ingen gravid tråd längre???


  • MariaK

    Meja: Ett jättestort Grattis till er lilla flicka!!!!!!! O det kommer gå galant för er o klara av två barns köret Man lär sig  vad som går o inte går o strunta i alla måsten ett tag o bara va!!!
    Ibland undrar jag hur vi klarar av tre barn o hus o hund o jobb o umgås med vänner o allt annat....... Men det går
    Ni skulle se våra läggningsrutiner värsta upplägget... Du tar den så tar jag den medans den äter välling Men allt funkar  med lite trix o fix!!!!

    Mumzzan: Beklagar sorgen!!!!!!! Kan inte o vill inte tänka mig ett liv utan min mamma så jag förstår att ni måste ha det tungt   Men livet går vidare o ni har mycket o glädja er åt så jag hoppas så att med tiden att du tänker tillbaka på din mamma med bara glada minnen i bagaget!!!!

    O så vill jag önska er alla en riktigt fin midsommar!!!!!!! Ser ju ut att bli kanon väder hela helgen o nästa vecka ska vi inte tala om   Blir nästan lite nervös inför vår sem om tre veckor.......... Hoppas så på fint väder!!!!

    KRAM


  • MariaK
    Dodisens mamma skrev 2010-07-09 07:16:26 följande:
    det gick inte, nervös som vanligt vilket resulterade i att jag gjorde grejer så jag gjorde de första veckorna jag började köra bil om jag ändå bara kunde tygla min nervositet och hå¨lla den borta. Nu blir det inte förrän till hösten igen. MEN jag måste göra teorin på nytt för den gäller bara i 2månader försöker att se positiv, ljust och vara glad men det suger verkligen just nu,
    Förstår att det känns tungt Men det är bara på att igen!!! Du kommer klara det !!!! Trist att teorin går ut..... ha ha ha det skulle verkligen behövas friska upp minnet på massor av bilförare som har haft körkort i många år.....

    Nu har barnen o mange semester!!! jag jobbar en vecka till.

    Förra fredagen fick vi åka med vår älskade hund Ronja till vet o skicka henne till de gröna ängarna. Vi lider av tomheten o saknaden   Var ju vår förstfödda lilla tjej
Svar på tråden Pergopinglor med barn version 16