• fuji

    Vi som plussade v.21 2006 #13

    Hej på er!

    Nu kikar jag in lite. Vi ska på semsester på måndag, och , naturligtvis, har vattkopporna kommit till dagis. Kanske är L smittad under förra veckan då den första blev sjuk ( har haft henne hemma sedan vi fick veta) men det smittar ju 2 dagar innan det bryter ut också, så hon kan ju blvit smittad där då de två dagarna innan han blev sjuk.
    Vi flyger till Thailand på måndag, så alldeles lagom att hon blir sjuk under första veckan där i så fall. Så just nu håller vi alla tummarna för att hon inte var alltför nära den grabben som var smittad förra veckan!!
    Hur kul är det när man sparar ihop till en semester, åker dit, och sedan får man sitta på rummet med en sjukling....?

  • fuji

    Hej på er!

    Nu är vi hemma igen, semestern gick fint. L hade feber i 1,5 dag, maken magsjuk i ett dygn, annars det gick fint!
    Vi var i Bangtao, sunwing resort! Jättebra där allt är anpassat efter barnfamiljer bla ett sk miniland där barnen får leka och pyssla, lite som öppna förskolan kan man säga. Barnen har egen meny, frukosten jättebra, direkt strandläge, många pooler med olika djup osv.
    Det enda som var synd var att det ligger inte vid något centrum, så shoppa och strosa ute på kvällarna kan man inte göra.

    Det är alltid skönt att komma iväg och göra nåt annat ett tag, och koppla bort alla måsten.

    Oci: Ullared själv, låter härligt. Hade behövt ett besök där snart känner jag! Vi brukar skaffa barnvakt och åka jag och maken, för tro det eller ej, han gillar Ullared!

    Dallandra: hoppas resan gick fint!

    FlovesT: hoppas sjukdomarna är över nu. verkar ju som Linnea inte fick vattkopporna innan vi åkte, om inte febern och prickarna hon hade var vattkoppor "light"? prickarna kan ju varit myggbett som kliade, så vi vet inte rkitigt...?
    Har hört att det kan vara så lindrigt också. Annars får hon det väl nu, kopporna går fortfarande på dagis.

    Tips till er som ska åka långt i bil/flyg:
    Nu när vi flög, så hade jag innan köpt en massa småsaker att leka med och lagt i en väska. Helt nya saker som hon inte sett, tex nya såna småböcker, pysselböcker, stickers som man klistrar på ett ark med bakgrundsbild ( 2 olika, detta var jättepopulärt och hon klistrade in och tillbaka på arket hur många gånger som helst).
    Sagor hon brukar lyssna på la vi på en mp3 spelare, så hon kunde lyssna när hon skulle sova, eller när hon ville i och för sig, men hon lyssnar helst när det är sovdags.
    Kritor, ritblock, memory. Allt som går att grejja med stillasittande.

    Nä, dags att göra lite nytta här hemma kanske....

    Kram på er!

  • fuji

    Jag finns kvar, trots att jag inte skrivit här på evigheter, så  jag hade ju nästan försvunnit kan man säga. Ser jag att ni inte heller gjort på ett tag iofs..
    Men fick för mig att kika in just idag, och se.. Ett nytt inlägg :)


    Här är det bra, har fortfarande bara ett barn, som ju nu är stora tjejen.  Herregud det är 5 år sedan vi satt här och pratade och var tjocka om magarna! Tiden flyger iväg!

    Kram på er allihopa!

Svar på tråden Vi som plussade v.21 2006 #13