• BounceT

    Vi Gravida från RMC Malmö del 9

    Hej hej här forsätter vi diskussionerna....

    2009
    Catharina 80: BF 27 maj, 1/6 föddes Theo
    Björneochsnigel:BF 30 maj
    Tvillingmamma: BF 28 Juni (twins), 4 juni föddes Liam och Linnea
    Padelin: BF 15 juli, 21 juli föddes Tage
    Fikia: BF 8 augusti
    Johan 80: BF 10 september
    Karla: BF 8 oktober, 13 oktober föddes vår älskade Tyra!!
    Lydisen: BF 12 okt, 4 okt föddes Viggo
    Livia76: BF 21 oktober, 7/10 föddes vår älskade OTTO!
    Lini: BF 8 november
    SMS; BF 5 December; 17 nov föddes Charlie
    Koalababy: BF 22 december
    2010
    Zenhobia: BF 11 jan
    Prästkrage: BF 17 januari, 29 jan föddes en pojke
    Vanillie: BF 31 Januari 2010, 9 febr föddes Alice 
    Popconpysen: BF 15 februari 2010, tvillingar, 18 dec 2009 föddes Bea och Ella
    bTigger: BF 20 mars 2010, 20 mars föddes Arvid
    AnnaMG: BF 15 april, tvillingar
    AnnaMG: BF 29 april, också tvillingar
    Sommarlängtan76: BF 27 Maj 2010
    81Anna: BF 5 maj 2010
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-04-22 14:39
    Prästkrage: BF 17 januari, 29 jan föddes Teo

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-07-19 20:49
    81Anna: BF 5 maj 2010, 15 april föddes Ulrika
  • Svar på tråden Vi Gravida från RMC Malmö del 9
  • Lydisen

    Då vart man ruvare igen då - hoppas på bättre tur denna gång. Man fick tina hela 6 embryo innan man fick fram guldägget. Den 28/5 är det testdag och jag kommer att göra precis som förra försöket, testa hemma dagen innan för att inte bli alltför besviken när samtalet till rmc ska ske. Åh låt det gå vägen!!!!!

  • Lydisen
    BounceT skrev 2013-05-27 18:57:35 följande:
    LYDISEN: har du testat än? hur mår du????   tänker på dig....kram

    Hej! Testadag idag och tyvärr gick det inte vägen denna gången heller, fick en mensliknande blödning i onsdags förra veckan och med den försvann hoppet till en graviditet. Testade hemma med cB digital i morse och fick ett inte gravid vilket även bekräftades via blodprov idag :( De fick tina hela 6 embryo inför detta försöket så vi har "bara" 3 i frysen kvar. Vi har bestämt oss för att lägga syskonförsöket på hyllan ett tag, andas ut, lägga missfallet från i höstas bakom oss och det senate försöket och koncentrera oss på vårt förhållande och vår underbare son som vi faktiskt har. Våra embryo går ut i januari men vi ska skicka in till Socialstyrelsen om förlängning så att vi kan få göra ett försök nästa år istället. Sådant är livet tyvärr ibland, vi är överlyckliga för sonen vi har, visst gör det ont över att inte kunna få syskon till Viggo men vi får acceptera läget som det är nu och ta nya tag nästa år. Det värsta är att man känner exakt samma känsla nu inför syskonförsök dvs att alla andra, kompisar etc får barn nr 2 innan och det gör ont. Hur har du det själv? Det börjar närma sig med stormsteg.
  • BounceT

    LYDISEN: onej....känner med er.....ja man vet aldrig vad livet har i beredskap för en. (och det är väl bra kanske...)
    Ni är riktiga kämpar och det finns ju andra sätt att få ett rikt liv och även syskon till Viggo. Önskar er all lycka.

    Här är det varmt,svullet och svettigt.......35+0 imorgon  :) tiden går undan och jag försöker njuta som bara den. Har nog inte fattat än att det snart blir ett syskon till Arvid!  Ska till MVC på kontroll imorgon!

    kram  

  • Sommarlängtan 76

    Lydisen, jag lider med er och vet hur det känns. Vi har gjort 2 färska syskonförsök och tre frysförsök utan framgång. Nu har vi köpt ett nytt trepack och håller på med ett nytt färskförsök. Vi trodde på nåt sett att vi hade haft otur att det tog 4 försök att få vår son, nu inser vi att vi hade nog en himla tur att att han blev till

    Bounce T, det närmar sig  

  • BounceT

    Nu närmar det sig verkligen. Bebisen har de senaste 2 veckorna legat med rumpan neråt. Så idag hade vi fått tid för vändningsförsök. Det har väl känts sådär och jag har provat lite olika ställningar för att kanske få barnet att vända sig själv. Ligga med benen upp mot en vägg för att hjälpa barnet, dessutom testat "skura-golv"-position m.m.

    Idag när vi kom dit visade UL att huvudet låg neråt!!  JIPPI. Det såg fint ut och barnet hade tillräckligt fostervatten. Tittade inte så mycket på bilderna då vi inte vill veta kön!   :) det syns ju rätt tydligt nu om man vill se.... är i v 36+2 idag.

    Nu hoppas jag den ligger still där och bara växer till sig lite.  :)     

  • BounceT

    37+0 idag  :) ojoj det närmar sig. Var på kontroll igår igen och bebisen ligger fortfarande med huvudet neråt, dock rörligt. Gått upp 19kg hittills och är väldigt svullen....
    Jag har också packat väskan och bäddat spjälsäng mm. Känns som bebisen kan komma när den vill nu  :) Känns lite nervöst för förlossningen men hoppas det blir vaginalt denna gången! 

    Hur har ni andra det i värmen?     

  • BounceT

    Hej Idag har vi varit på vändningsförsök igen. Denna gången hade den busen inte vänt sig själv utan läkaren fick göra det. De kollade CTG kurva och UL innan. Jag fick Bricanyl (obehagligt då det ger rejäl hjärtklappning och jag blev illamående) så livmodern slappnade av. Sedan blev det ny CTG och UL. Nu hoppas jag den ligger still  :)
    Bara 1 vecka kvar till BF.

    De uppskattade också bebisens vikt till ca 2900gr. Lite i underkant men det var svårt att mäta så barnmorskan sa att det inte var helt tillförlitligt.

    Hur har ni andra det???
    kram      

Svar på tråden Vi Gravida från RMC Malmö del 9