• korfu08

    Blir så arg och besviken!

    Och alla kan inte få barn så lätt, har jättesvårt att få barn pga endometrios, tvåmissfall och förlorade två liter blod när jag fick vår dotter, men folk tror det är en rammall i Sverige att alla skall ha två barn, jag vill men kanske det inte kan bli så, jag är inte purpurung heller. Man kanske inte alltid väljer detta med hur många barn man skall ha och man skall vara tacksam att man kan få barn överhuvudtaget.

  • korfu08

    Tack jason alla blir inte gravida så lätt och det är en privat sak och inte nåt man bara frågar i all hast.

  • korfu08

    Vi kan numera inte få barn naturlig väg, så vi skall försöka se om min kropp orkar med provrörsbefruktning till våren och det är den enda utvägen till syskon, det råder verkligen hysteri angående detta och alla förväntar sig att alla har två barn eller mer.

    Vet inte om min kropp orkar en provrörsbefruktning pga olika omständigheter. Visst vore det kul med syskon, men tänker inte riskera min hälsa, om de anser att jag gör det gällande provrörsbefruktning, är t ex väldigt späd och smal av allt som hänt, har värk varje dag.

    Men visst vill jag ge vår underbara dotter ett syskon, men det blir många år emellan, hon är fyra idag,så minst 6 år.

    Man frågar inte om detta med barn till folk överhuvudtaget det är respektlös, inte nån frågar om ens sexliv eller varför man inte är gift, så varför lägga sig angående detta med barn.

    Alla lever sitt liv och sluta bry er om andra.

  • korfu08

    Jag vet inte om min kropp orkar med att göra provrörsbefruktning och när vi inte kan få barn naturlig väg, så är det inte så lätt. Man måste ha en kropp som orkar och jag tycker det råder syskonhysteri i Sverige. Alla har inte så lätt att få barn.

  • korfu08

    Varför har folk rätt att fråga om detta med ett barn till ? Vi frågar ju knappast om deras sexliv och detta är väl lika privat det  Tycker det hör till respekt för andra att man inte frågar hur som helst.

  • korfu08

    JAg har också haft missfall och nu måste vi göra IVF för att få ett syskon och hade svårt att få nummer ett, jag mår inte så bra och min kropp lämpar sig inte för IVF just nu och jag tycker det är trist, men är jättelycklig för ett barn och tycker samhället borde vara mer anpassat för att acceptera även oss med ett barn ? Skulle man vara mindre värd för att man har ett barn ? Alla barn är ett mirakel och är jättelycklig för vår dotter och blir det inte nåt syskon så har vi henne och hon skall få så mycket kärlek så möjligt och ett bra liv. Jag blir så trött på att det råder syskonkaos i Sverige och att vi inte kan låta alla får bestämma över detta själva.

    Alla kan inte få flera barn av olika anledningar och en del nöjer sig med ett, acceptera det.

  • korfu08

    Precis förminstingen. Man skall ha två barn, villa, volvo, husvagn och allt det där, jag passar inte in i nån av de mallarna och om man väljer att ha bara ett barn eller att det är så att man inte kan få fler barn av olika anledningar, så skall andra människor skita i hur vi lever, de kan ju leva sitt liv istället, och stör det dem så mycket att vissa väljer att skaffa ett barn ? Enormt sorligt.

    Det är syskonhysteri i landet lagom och landet där alla skall vara som alla andra för att passa in och det är sorligt faktiskt.

    Ja detta med paketpris är så korkat, ungefär som att alla har två barn och vi som inte har det, får inte utnyttja dem, det måste samhället anpassa mer och bli mer flexiblare med.

    Njut av ditt liv och bra att du TS gör som du känner och kämpa på

    Styrkekramar till dig.

Svar på tråden Blir så arg och besviken!