Inlägg från: Lindreas |Visa alla inlägg
  • Lindreas

    Vad har jag för rättigheter gentemot fsk?

    Jag kan hålla med personalen till viss del, många barn äter mycket "snyggare" om de inte har haklapp, de inser liksom att de blir kladdiga om de inte äter ordentligt. Men de barn som inte bryr sig ett dugg om ifall de blir smutsiga eller inte, det fungerar det ju inte på.

    Om du som förälder vill att ditt barn har haklapp på sig, så ska han ha det också! Jag hade stått på mig lite extra om personalen inte kommer med några bra argument heller. Din önskan borde ju dessutom fått personalen att börja fundera över VARFÖR de bestämt att inga barn ska ha haklappar...?

  • Lindreas
    Stinky skrev 2010-05-05 22:42:09 följande:
    Konstigt! Gick inte att citera alls nu.  Lindreas: Jag förstår ju tanken. Men jag tycker det är lite för mkt begärt att en ettåring ska förstå hela sammanhanget. Min lillfis tänker ju knappast på att han blir smutsig när han äter, då han har fullt upp med ätandet.
    Ah, jag glömde skriva det, i min iver... ;) SÅKLART funkar det inte på små barn, eftersom de äter med hela kroppen, vilket de behöver och ska göra. :) Jag brukade klä av ungarna så de fick äta i bara blöjan (om det inte var snorvarm soppa), sen tvättar man av med en tvättlapp. Skitenkelt. :)
  • Lindreas
    Stinky skrev 2010-05-05 22:45:48 följande:
    Lindreas: samma här! Men jag kan förstå om fsk-personalen inte klär av ungarna.
    Jamen det var på förskolan jag gjorde det. Sju ungar runt bordet i bara blöjan, och en hög tvättlappar förberedda så det bara var att stoppa dem i säng efteråt. :)
Svar på tråden Vad har jag för rättigheter gentemot fsk?