• Tygtiiger

    hur mycket egentid har ni sen erat barn föddes?

    Min son är fem och ett halvt. Jag har "egentid" - detta vidriga uttryck - när han sover och då läser jag, spelar datorspel, surfar, tittar på tv och det händer att jag pratar med min man.

    Vi försöker komma iväg och springa eller simma någon kväll per vecka, det tar kanske en timme, och då medan den andre nattar barnet. Om någon av oss vill iväg och träffa en kompis ensam så brukar det gå att ordna.

    Men vi lämnar ytterst sällan bort honom för att göra något roligt bara vi två - det är ju roligare att göra det alla tre, faktiskt.


    Krupke, we've got problems of our own!
  • Tygtiiger
    älskarlivet81 skrev 2010-12-05 19:02:15 följande:
    Fast man kan inte ha med barn över allt, det beror ju helt på vad man ska göra!
    Jovisst - och vi HAR gått på middag eller på bio bara vi två. Enstaka gånger. Men om vi skulle åka till London en långhelg tex och ha honom hos mormor, eller andra sådana "vi måste ta hand om varandra också" aktiviteter som många verkar ägna sig åt så hade han verkligen varit helt förstört ledsen över att inte få följa med. Och det mesta av den typen av bara-vuxen-aktiviteter ägnade vi oss åt innan vi fick barn, eftersom vi var något äldre än 21 när sonen kom, om man säger så så nu planerar vi inte in semestrar, helgnöjen osv som inte passar för en femåring.
    Krupke, we've got problems of our own!
Svar på tråden hur mycket egentid har ni sen erat barn föddes?