Inlägg från: Supersmurfen |Visa alla inlägg
  • Supersmurfen

    Första barnet BF januari 2011

    Ang. tvillingar:
    Verkar vara lite blandade känslor det där med att få ett barn eller att få tvillingar.. Jag har också en kompis som fått tvillingar och nog för att dom är hur söta som helst så önskar jag i hela min kropp att jag bara bär på ett barn. Som lilja01 skriver så skulle jag bli orolig för att jag inte kommer fixa det och jag skulle verkligen bli jätte rädd.. men blir det så, ja då blir det så... då får man ju göra det bästa av situationen helt enkelt!

    Angelique77:
    Ja ett halvsyskon med så stor åldersskillnad blir lite mer som en moster eller något liknande, men jag är ändå glad att dom finns Jag har ju trots allt ett syskon med bara 4 års ålderskillnad också! 

  • Supersmurfen
    denimbee skrev 2010-06-04 10:26:38 följande:
    var på vul idag.. bebis mår jättebra. växer som bara den....blödnignen jag har kommer från livmodertappen... det sitter en polyp där... så nu har vi fått sexförbud samt skall inte träna på ett tag .. samt inte bära tugnt... det blöder mer om jag anstränder mig... så får bli vila och långa prommenader i stället... men men vad gör man inte... huvudsaken är att bebis mår bra!
     har nytt bf också... 24jan... får se nästa besök den 23/6... så kanske vi ser bättre sa gyn... är svårt att beräkna bf så här tidigt- 
    Åh va spännande och va bra att bebisen mår bra!
    Läskigt med blödning men skönt att dom kunde se var det kom ifrån och varför och vad man ska göra för att det inte ska bli värre.... Nu är det bara å vila så mycket du kan!
  • Supersmurfen
    Lilli08 skrev 2010-06-04 12:34:05 följande:
    Hej lilja01!

    Ja jag kommer behålla barnet, jag vågar inte testa för jag e rädd att det ska vara negativt och jag vill invänta mensen och vanligast e att den kommer tillbaka mellan 4-7 veckor . Sju veckor har gått på tisdag men tänkte va på säkra sidan och vänta tills nio :) .

    Hondendärknasiga: Jag gjorde abort för jag visste inte vem pappan var. Jag och min pojkvän hade gjort slut för vi bråkade för mycket och kunde inte lösa det och då några veckor senare så var jag med någon annan.  Sen blev jag och min pojkvän (nu fästman) tillsammans igen och sen när det visade sig att jag var gravid så kunde varken jag eller barnmorskan fastställa vem som var pappan så då tog jag bort det. Anledningen till det var för att jag och min pojkvän kom fram till det och stöttade mig hela vägen igenom aborten.

    Så vi började försöka efter jag läkt klart och nu hoppas jag att jag är gravid eftersom att det är mer än 6 veckor sedan mensen kom. Vi har velat skaffa barn sedan oktober.

    Förlåt om det är lite invecklat men hoppas du kan tolka detta rätt :) .
    Bara liite invecklat Så du gjorde abort och det gick bra? Sen efter aborten så tror du dig ha blivit gravid igen? Har du fått mens alls sedan aborten? Har aldrig varit med om det själv så jag vet inte riktigt hur det funkar och hur man kan räkan... men jag är givetvis nyfiken :)
  • Supersmurfen
    Lilli08 skrev 2010-06-04 14:03:26 följande:
    Haha förlåt Tungan ute. Ja allt gick bra, slutade blöda efter 10dagar och då körde vi på igen.

    Nej jag väntar fortfarande på den, trodde jag skulle ha tur att få den i tid faktiskt. Men ikke det, bara för att jag blödde lite så verkar mensen inte vilja komma.
    Ah, då förstår jag!
  • Supersmurfen
    Stronza simpatica skrev 2010-06-05 12:13:24 följande:
    Kommer blod nàr jag torkar migGråter, sà orolig. Blivit beodrad att ligga i sàngen.
    Jag håller tummarna för att allt är okej! Har du ont också eller är det bara blod när du torkar dig? Verkar ju som att blödningar är rätt vanligt... Håll oss uppdaterade och försök tänk bra tankar!
  • Supersmurfen
    Stronza simpatica skrev 2010-06-07 14:38:30 följande:
    Nej har inte mer ont àn vanligt, bara den dàr molande vàrken och ibland smà ilningar. Har màtt super illa och kràkts ocksà men idag màr jag vàldigt bra.
    Jag tycker faktiskt inte att du ska göra ett VUL till just nu.. Jag har hört att det finns en viss risk när man gör det så jag tycker du ska vänta ett tag och se vad som händer.. Är det ett begynnande MF så lär du nog märka det rätt snart ändå och dom kan ju ändå inte göra nått för att stoppa det OM det är så... MEN det verkar vara jätte vanligt med lite blödningar fastän man har en helt naturlig graviditet så håll ut och försök intala digsjälv att det kommer gå bra!
  • Supersmurfen
    Stronza simpatica skrev 2010-06-07 14:58:31 följande:
    Visste inte att det fanna risk med VUL. Trodde det var helt riskfritt. Skall absolut inte gòra om det nu dà. Jag har ju bara sett riktigt blod en gàng och efter den gàngen sà har det bara vart tvà ggr dà det var brunt efteràt annars har det inte vart nàgot mer àn, sà jag tror inte det àr nàgot allvarligt. Tack fòr ràdet.
    Det finns nog alltid risker när man skickar in någon typ av signaler i kroppen men efter det jag läst så är riskerna inte speciellt stora.. Men det är nog onödigt att göra fler ultraljud än vad man behöver och jag är övertygad om att din blödning är något som BM skulle kalla för normalt. Kommer det igen eller mer så skulle jag kolla upp det dock. Det låter mer som att det du sett efter kanske är samma sak som många får efter sex under graviditeten. Vad jag hört så är det endel som kan få mindre blödningar efter sex, antagligen är det väl nått lite blodkärl som brister eller nått men det är ju inget farligt..
  • Supersmurfen
    Stronza simpatica skrev 2010-06-07 15:39:05 följande:
    Ja jag tror ocksà det. Inga mer VUL fòr mig pà ett tag .
    Det är nog lika bra... som sagt så kan dom ju inte göra något oavsett vad som händer... Jag håller tummarna!

    Själv kan jag meddela att jag precis höll på att somna på toaletten... har mått riktigt illa hela dagen och nu mår jag verkligen kasst... usch! Stackars mig
  • Supersmurfen
    GravidElla skrev 2010-06-08 13:21:17 följande:
    Måste fråga, har ni gått upp något i vikt ännu???
    Nej jag har nog inte heller gått upp något... Fast jag har inte vägt mig sedan förra veckan... Men så äter jag ju rätt dåligt just nu (pga illamående)... bara småäter knäckebröd, frukt och sånt.. Riktig mat brukar jag kunna klämma några enstaka tuggor vid varje måltid.

    Själv då?
  • Supersmurfen
    Hondendärknasiga skrev 2010-06-09 12:44:26 följande:
    Någon annan än jag som vaknar tidigt på morgonen och inte kan somna om? Har hänt mig nu 3 nätter i rad...nu e jag trött som en gnu!
    Jag vaknar också tidigt vilket jag väldigt sällan brukade göra tidigare.. Vaknar även och måste gå på toaletten mitt i natten... wee... Men ja, jag kan oftast somna om i alla fall...
Svar på tråden Första barnet BF januari 2011