Inlägg från: Supersmurfen |Visa alla inlägg
  • Supersmurfen

    Första barnet BF januari 2011

    Hondendärknasiga skrev 2010-06-22 10:04:37 följande:
    Tycker som du, att väldigt många gör VUL. Känner inte heller någon som fått göra VUL/UL så tidigt..jag kan förstå att man är orolig, men låt tiden ha sin gång (om man inte haft många missfall eller så)...får man missfall, så var det inte meningen att man skulle få barn nu. Det är ju kroppens sätt att skjuta sig ifrån "konstiga" saker.
    Nu kommer jag säkert få bannor i massor för detta skriveri, men jag säger bara min mening.
    Själv längtar vi dödligt efter 11 augusti, då vi ska få se vårat lilla troll.:)
    Jag håller med dig. Dessutom kan dom ju inte göra något i alla fall om det visar sig att man håller på att få ett missfall.. Men skulle jag blöda massor och ha ont så skulle jag nog kolla upp det för att bara veta, ovissheten skulle vara jobbigast för mig!
  • Supersmurfen
    Muffe80 skrev 2010-06-22 10:26:45 följande:
    Jag vet att de inte kan göra ett dugg om det är missfall men jag vill veta om det är det, hur länge ska man leva i ovisshet? tills man ser att magen inte växer?
    Nej om man har ont och det har kommit blod så ska man ju absolut kolla upp det så man slipper leva i den ovissheten... Däremot kommer jag själv som inte har varit med om varken smärta eller blödningar göra ett VUL bara för att...

    Men lyssna på de råd som BM ger dig när hon ringer! Jag håller tummarna för dig.. Glöm inte att berätta för oss vad hon säger...
  • Supersmurfen
    Stronza simpatica skrev 2010-06-22 10:48:40 följande:
    Precis vad jag tànkte, men kan dock inte kòpa nàgra dà det inte finns hàr .
    Aj då.. Inte så billigt att skicka ner heller kanske... fast ni har ju massor med annan fantastisk mat där nere... Riktigt fin glass vore ju inte heller så dumt just nu!
  • Supersmurfen
    Muffe80 skrev 2010-06-22 11:05:55 följande:
    inga klumpar så jag hoppas det inte är missfall. fick en tid 13.30 för att kolla om hjärtat slår!!!!
    Åh va skönt. Lycka till !!
  • Supersmurfen
    Stronza simpatica skrev 2010-06-22 11:07:09 följande:
    jo det àr sant, tack fòr uppmuntran . Màste ta mig en s vàng till ikea ngn dag sà jag kan handla lite kanelbullar etc. Har en vàn som kommer och hàlsar pà idag och hon har med sig kexchoklad och vitlòksbròd.....ààààh vitlòksbròd. GUD vad gott.
    Ja du ser, ni har allt lite resurser där nere också Vitlöksbröd lät sjukt gott... och vet du vad? jag tror jag har ett kvar i frysen... kvällen är räddad!
    Jag ska till IKEA på torsdag, mamma kommer hit och ska titta på lite grejer som kan vara bra att ha när man ska bli både mormor och farmor på samma gång. Min bror ska ju ha nästan samtidigt, vad är oddsen av det egentligen?
  • Supersmurfen
    Stronza simpatica skrev 2010-06-22 12:47:18 följande:
    Men gud vad kul. Kusiner i samma àlder, och ni kan fòljas àt. Min systers dotter àr 13àr men min killes syster har iof barn i àldern 2 och 4.
    Ja, det är verkligen jätte roligt och spännande. Vi bor lite mer än en timma ifrån varandra så vi kommer ju säkert kunna umgås endel under föräldrarledigheten också vilket känns himla kul...
    Att det är några år mellan ert blivande barn och dens kusiner är inte alls säkert att det gör nått. Jag hade inga exakt jämnåriga kusiner men vi kunde ha himla roligt ihop ändå!!
  • Supersmurfen
    Muffe80 skrev 2010-06-22 14:57:11 följande:
    Missfall

    Tårarna rinner nedför mina kinder just nu och jag ser knappt vad jag skriver.
    Vi såg bara en tom fostersäck, men som dock såg fin och bra ut, men bara ca 1.5 cm stor och inget synligt foster. bm sa att hon inte kan säga helt klart missfall men troligen eftersom ingen bebis syns till och om vi inte räknat helt galet men det har vi inte...

    Känns så tomt och konstigt. Vi som skulle berätta för familjen snart och hade fixat och tänkt och planerat och drömt om vårt lilla gryn!!! Nu finns det inte mer och det gör så himla ont!!!

    Blöder lite just nu men inget har kommit ut, undrar om detv ar missfall den 23 maj när jag blödde första gången och det är min riktiga mens nu? Fattar inget.

    eller så är det ett litet foster som låg där men som inte syntes och som snart kommer ut....

    Förkrossad!!!
    NEEEEJ!!! Jag vet inte ens vad jag ska säga... Vad sa BM då? Ska du komma tillbaka för ännu en kontroll eller är det bara att vänta nu? Jag är verkligen ledsen för er skull.. tårar rinner här med... Gråter
  • Supersmurfen

    Såg nu att jag fick svar på min fråga... Jag beklagar verkligen...
    Kramar

  • Supersmurfen
    Muffe80 skrev 2010-06-22 15:06:54 följande:
    Tack.
    Jag vet inte vad jag ska ta mig till, är så himla ledsen, Trodde inte jag skulle få detta besked, faktiskt.
    Nej det trodde inte jag heller, inte på långa vägar!

    Vad är det för stor fest ni ska ha på lördag?
  • Supersmurfen
    Muffe80 skrev 2010-06-22 15:14:25 följande:

    Vi ska fira sambons födelsedag som är nu i veckan och har bjudit in släkt, vänner och jobbarkompisar till ett stort kalas med middag, dans, lekar och allt möjligt...


    På sätt och vis kan det kanske vara skönt med ett avbrott och få tänka på något annat, men annars får man faktiskt ställa in eller skjuta upp. Har du pratat med sambon om det?
Svar på tråden Första barnet BF januari 2011