Inlägg från: Majuuu |Visa alla inlägg
  • Majuuu

    Se hit alla singelkillar! Här hittar ni desperata singelmammor :-D

    Här har man varit borta hela dagen o shit vad ni skriver.. Härligt!!!

  • Majuuu
    amicus skrev 2010-05-14 20:04:26 följande:
    vilka krav ni har...tur vi killar inte har samma krav annars inga barn gjorda ju!
    Jag hade väl för små krav när jag vill ha barn. Det rev o slet i kroppen av längtan efter barn så jag blundade för alltför många saker som egentligen inte stämde in på vem jag egentligen hade velat skaffa barn med osv.. Så nu när jag har mina barn så kan jag vara kräsen o ta den tid det tar helst enkelt.
  • Majuuu

    Dejter är väl inge svårt att fixa.. Men sen ska man ju vilja dejta personen i fråga oxå..

  • Majuuu
    daddy XL skrev 2010-05-14 20:18:38 följande:
    där har ni tjejer det  nog lättare e väl så att så fort ni  fixar profil på nån dejting sida så trillar det MASSA meddelanden eller ?
    Ja faktiskt.. Det är helt sjukt hur många som faktiskt skrivit till mig trots att jag har världens skrämsel-text som presentation. Har man inte det så trillar det nog in hur mycket som helst. Men om man söker på dejtingsiter efter killar i en viss ålder o så gör man samma sökning fast på tjejer så är det rätt mycket fler killar än tjejer... Så det är nog det som är förklaringen tror jag iaf.
  • Majuuu
    sonen08 skrev 2010-05-14 20:22:05 följande:
    är de har aldrig vart med om de... är ja som skriver sen får man svar från nån men nån dejt har ja då inte vart på... de flesa killar man pratar med vill bara ha sex eftersom man hr barn så vill de inget mera...
    Det är därför jag skriver på första raden att jag har 2 små barn.. Skriver även att jag är mitt uppe i skilsmässa... Men den är snart klar..
  • Majuuu
    Malena79 skrev 2010-05-14 20:24:08 följande:
    Haha jo många meddelanden får man. Inte alla är så seriösa bara. men sånt märker man ju ganska snabbt. Är med på både Spraydate och happypancake
    Jag är oxå med på dom..
  • Majuuu
    agnesokattis08 skrev 2010-05-14 20:26:17 följande:
    haha kan in inte lägga upp TS kraven på er press på dejtingsidorna då ser vi vilka som hör av sig
    Får göra det sen när skilsmässan har gått igenom för då måste jag ju göra om min pres..
  • Majuuu
    sonen08 skrev 2010-05-14 20:28:34 följande:
    står i min att ja har en son på 2 år... men får bara invinter från "gubbar" 50+ eller unga killar som vill ha sex... de som man väl börjar prata med hinner man aldrig tröffa för de hittar nån gammal kärlek som är mera intressant sant faktist... har väl vart på max 2 dejter som man kan kalla dejter men de har inte vart något mer efter de
    men då borde dom ju se att du har barn o inte sticka pga det liksom.. Om dom ens läser presentationen.. Visst får man massa sexinviter o dom underbara "hej har du lust att prata med en dominant kille"... Men det är ju bara att blockera o ignorera. Vet att om man nämner sex i sin pres så får man en hel hög med inviter så det är bara att undvika det om man är tjej, hur viktigt man än tycker det är med sånt.
  • Majuuu
    Irre skrev 2010-05-14 20:27:36 följande:
    Lägger till den här tråden utifall Är mamma och singel, men desperat, nja
    Härligt..
  • Majuuu
    agnesokattis08 skrev 2010-05-14 20:29:57 följande:
    haha, mm de bli kul de, keep me updated
    Självklart..
Svar på tråden Se hit alla singelkillar! Här hittar ni desperata singelmammor :-D