• aneleh001

    Vi som ruvar

    Ruvar
    Tazty 38 år, 1:a ÄD 12/5. 2 4-celliga silverembryon sattes in, Testdag 28/5.
    Inkan 40 år,2:a AD 14/5 1 st 4 cellig enda överlevande ägget.. Testdag 25/5
    Aneleh001 40 år, 1:a ÄD 12/5. 1st 5-cellig embryo , enda ägget... Test dag 28/5.

    Har inte haft några symtom{#lang_emotions_frown} tycker jag. Inga ömma bröst. kanske liiite stickningar ocj lite mensvärk men inte mycket. misspeppar lite nu. Tror inte men hoppas, hoppas.
  • aneleh001

    Tazty: Det var någon som skrev  om att embryo med ojämna celler har sämre chans. vet du något om det? det känns som att hoppet rinner bort.
    Har du något i frysen?

    Hur snart kan man testa tro? jag vet knappt om jag vill se ett minus till på någon sticka. fy vad trött jag är på att vara hormonstinn och helt veck i huvudet. Jag kan inte tänka på något annat känns det som än att tänka på om jag har symtom eller inte.
    ursäkta om jag låter grinig...

  • aneleh001

    Hallå. Känner mig lite mer positiv idag. Mår illa{#lang_emotions_wink}, kostig man är som tycker det är bra. kanske bara biverkningar men ändå. Drar i sidan nere vid tjejmagem också.

    Tazty: jag hade lite som mensvärk också i förrgår, vi är ju på samma dag så det kanske är positivt. Vi hoppas det!
    Om mitt embryo sa de bara tt det var ett bra och att de var nöjda så jag tänkte inte mer på det då. Var så nervös, då jag inte kunnat få ET tidigare på flera IVF pga dåliga ägg.

  • aneleh001

    tatzy: vad kul, grattis!!!
    Och Inkan, ge inte upp hoppet, som du skrev, testet var gammlat. Själv har jag inte vågat testat ännu. Har inga symtom eller känningar, förutom illamående som förmodligen är en biverkan...

    Har du Tazty några känningar?

    Förresten har jag magkatarr idag...

  • aneleh001

    Tazty: jag blec så inspirerad av dig så jag gjorde också test. men inget plus ännu. Nu ska jag vänta till på fredag innan jag testar igen, jag blev ganska deppig{#lang_emotions_frown} men hoppas att det var för tidigt...

    Lycka till med blodprovet imorgon Inkan70! Håller tummarna hååårt!
    Kramar

  • aneleh001
    {#lang_emotions_minus} visade testet imorse. Deppar men hade väl inte trott något annat. Nu ska vi deppa lite sen ta nya tag i Riga.
    KOnstigt med din test Tazty. hur går det för dig?
  • aneleh001

    Inkan70, vår tråd blev en negativtråd, ska vi ses i ny positiv tråd?

Svar på tråden Vi som ruvar