Inlägg från: Anonym (Plitfru) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Plitfru)

    lön kriminalvårdare

    28k kan du nog inte räkna med utan där ligger chefslönerna, dvs samordnare, vaktchefer. Maken var en av de bäst betalda på just hans arbetsplats, men där låg alla väldigt lågt i lön och han hade 23k. Nu som samordnare så har han 28k. Jag vet att han pratat om att de nyanställda som gått utbildningen har ganska hög ingångslön numer, men det är som sagt de som gått utbildningen. Dra till med högre än vad du vill ha med detta utgångsläge så har du lite att förhandla med. Vilket område gäller detta? Kan du säga anstalt osv så kanske jag kan ge bättre fingervisning- Är det runt Stockholm?


    Om du har ytterligare frågor så kan jag be maken kika på tråden ikväll.
    Lycka till!
  • Anonym (Plitfru)
    Anonym (tussen) skrev 2010-05-24 11:24:04 följande:
    Att jag skulle begära 28 var ju ett skämt Så högt skulle jag inte lägga mig det är ju rent rabiat liksom.. Det är i VästSverige men inte i storstadsområde. Jag kommer att få utbildning på plats, en veckas heltid plus 3 pass "gå bredvid", fler om jag och säk.ansv känner att det behövs. Är det den utbildningen som menas..??? Knappast va?? Detta är ju "bara" ett sommarvik dessutom, med ev chans till fortsatt timanställning under hösten (fast det blir väl långt att åka för att jobba några timmar så det blir långa pass isf, om jag inte kan bli överflyttad till den anstalt som ligger nästgårds här)
    Nej det där låter som vikarieutbildningen. Nu är jag inte 100% på hur utbildningen ser ut längre men då min make gick den så var det 1-årig utbildning. Nu när de rekryterar så går man denna utbildning med lön. Men där kan min make klargöra lite bättre och han har bra koll på löner dessutom.
Svar på tråden lön kriminalvårdare