• Anonym

    hur rider man någon bäst? Tacksam för svar från killar!

    Jag gillar sitta på knä, och böja mig mot honom. Rör mig mer fram och tillbaka än upp och ner. Bäst om han stöter emot riktigt ordentligt!

  • Anonym

    Det bäsra är om du sitter på knä och rider, fram och tillbaka. Men även variera upp och ner ibland. Något som jag gillar samtidigt som tjejen rider mig är när hon lutar sig mycket frammåt och stönar i mitt öra.

  • Anonym

    Jag gillar när hon glider fram och tillbaka. Ett tips är du lägger hans händer på dina höfter så får han hjälpa till med både takt och riktning, brukar bli mycket bra;)

  • Anonym
    Anonym (bosse) skrev 2018-10-11 00:48:26 följande:
    jag tycker om smala, vältränade tjejer. Mulliga / feta går bort tyvärr
    Smaken är som bekant som baken. Stora tjejer är det bästa som finns tycker jag, helt underbara och mitt förstahandsval. Skulle för den sakens skull aldrig välja bort en smal tjej dock.
  • Anonym

    Ridning går lämpligen till så att killen ligger på rygg och du grenslar killen ståendes på knä, vänd mot killen så ni har ögonkontakt. Sedan greppar du killens kuk och håller den i rätt position medan du sakta sätter dig ner så att den glider in i dig. Sedan börjar du jucka genom att omväxlande resa dig en smula upp/framåt och sjunker ner/bakåt, men inte så långt att den kukar ur. Iakttag normal försiktighet, så den inte böjs åt fel håll om det går alltför vilt till. När du känner för det kan du gärna även då och då böja dig ner och kyssa killen emellanåt. Killen kan greppa om dina lår, höfter, tuttar eller ryggslut.

    Det finns förstås variationer, men: Sätta dig på huk är sämre, eftersom det blir svårt att hålla balansen i den mjuka sängen samt att blir är mer ansträngande för knän, leder och muskler.

Svar på tråden hur rider man någon bäst? Tacksam för svar från killar!