• Solskensbullen

    Mammor med BF i Dec ( vintern) 2010 & bor runt Spånga/Vällinby

    Halloj,
    Vet att det finns trådar för BF i December , men jag tänkte om det finns några mammor där ute som ska ha bebis under vintern 2010 och bor runt Spånga / Vällingby som har lust att följas åt, träffas och umgås inför mammaledigheten. Någon där ute som vill? Vore kul!

  • Svar på tråden Mammor med BF i Dec ( vintern) 2010 & bor runt Spånga/Vällinby
  • crimson

    Hej på er. Fortfarande ingen bebis här, Bf om 4 dagar! Jag har vart så trött och leds på allting på sista tiden att jag inte velat spilla över mitt dåliga humör på någon, därför har jag inte vart här inne och skrivit något.

    Nu börjar det dock kännas lite bättre. Hur jag än vrider på det så är det faktiskt MAX 18 dagar kvar nu av den här graviditeten, och det är faktiskt inte så lång tid när man tänker efter. Jag har nog slutat hoppats på att den kommer ut tidigare. Har haft lite småkänningar men det ska man tydligen ha när man är omföderska.

    Jag tänkte följa rådet här och baka lite för att få tiden att gå. Har faktiskt packat BB-väskan (iaf till hälften) och gjort iordning vaggan. Så lite börjar bli klart inför ankomsten.

    Jag tar jättegärna en lunch eller en fika i vällingby. Jag är bara hemma om dagarna så jag kan i princip alltid, rättar mig efter er andra! Men måndag funkar för mig med reservation för barnafödande

  • ensammamma

    Hej!!
    Jag kan oxå på måndag efter jag har varit vid sjukgymnasten ska va där kl 10 å kan va i vällingby till straxt efter 11 om inte vattnet går i helgen.

    De vart bullar, muffins, kolakakor å hallongrottor så nu har jag bunkrat upp en hel del i frysen så skönt.
    På fredag natt så åker jag iväg å kommer hem igen lördag natt...

    crimson: Du får springa å gå i trappor så kan du få igång de.. Samt att om du putsar fönstrarna så kan de oxå sätta igång. Jag får då inte lov att göra sånt för dom vill att jag ska ha kvar den inne några veckor till..

    Jag har bara tvättat upp alla barnkläder men inget annat. Allt annat ligger i kartonger. Har inte ens börjat packa väskan heller som jag borde göra..Kanske ska göra de idag å packa ner de man vet å kan packa ner så den inte e tomt när de e dags.

    Min bebis har redan fixerat sig. Hur har eran gjort???

  • brommamaria

    Hej!

    Men då verkar det som att vi kan ses på måndagGlad Ska vi ses vid 12 nånstans o äta lunch? jag har sett att det finns en resturang uppe i kfmhuset, vad tror ni om den? nåt annat förslag?

    Åh vad mycket gott du har bakat, det ska jag också göra så fort vi flyttat o jag får en el ugn... har en gas ugn nu som är hopplös att baka i... Vår lägenhet blev föresten såld igår, det känns jätteskönt.

    Idag känner jag mig så trött på att vara gravid... spydde upp frukosten och det var dom sista mackorna vi hade hemma... så nu måste jag ta mig iväg o handla o riskera att spy ännu mer... och om jag inte äter nåt så riskerar jag att spy också...så trött på det... men som tur är händer det inte dagligen längre..

    Vad spännande för dig Crimson att din lilla kommer när som helst, jag håller tummarna för dig!
    När var det din skulle komma ensam mamma?
    Min pojke ligger med huvudet neråt men inte fixerad e ju bara i v 31, ska till barnmorskan på fredag igen, längtar.
    Men jag är lite orolig för att jag inte går upp i vikt... men magen växer ju  så allt borde ju vara bra.

    Och snart flyttar vi, och då kan jag äntligen börja fixa med lillkillens kläder och säng... det är ju min första så jag antar att man vill fixa mycket tidigare då.... det är så trist att ha allt jag köpt i en kasse

    Hoppas att vi ses på måndag!
    Kram

  • brommamaria

    Hej igen

    Det verkar som att det kör ihop sig för mig på måndag... känns inge kul... min mamma är jättesjuk och hennes assistenter har betett sig mycket illa mot henne... på måndag kl 11 ska det vara ett möte med alla assistenter och deras chef som min mamma vill att jag ska vara med på och föra hennes talan.

    Med risk att era bebisar hinner komma... kan vi flytta lunchen till en annan dag? Jag kan nu på lördag, söndag, tisdag, onsdag och torsdag, funkar och imårn efter 14, passar nån av dagarna er?

    kram

  • ensammamma

    Hej!!

    Men gud va jobbigt... Får man fråga vilket assistent företag hon har???
    Jag har jobbat som personlig assistent i 9 år å jag vill tillbaka till de sen när min mamma ledighet är slut..
    Söndag kan jag, måndag efter kl 11, tisdag ska på ett möte kl 15 så innan de kan jag, onsdag efter kl 11 kan jag då oxå sen kan jag torsdag, fredag. Jag kan inte i morgon el på lördag.
    Jag e beräknad till december.

  • brommamaria

    Hej

    Ja det är skit jobbigt, vill ju såklart ha en frisk mamma, som kan hjälpa mig med mitt barn... Hon har ett företag som är bra tycker jag, Elma.

    Vad bra att du kan flera dagar, får se om de andra kan någon av de dagarna ;)

    Jag var nyss hos barnmorskan, fått lite högt blodtryck och så tycker hon att jag gått upp för lite i vikt... min vilopuls var på114.... inte konstigt att man blir andfådd....

    Kram

  • ensammamma

    Hej!!
    Okej men önskar henne all lycka å hoppas att de löser sig för henne med assistenter å så...
    Du ska va glad att hon ber dig om hjälp. De e inte många föräldrar som gör de tyvärr..
    Jag vet hur du känner dig. Då jag själv har en mamma som e ganska sjuk men hon jobbar idag fast hon inte klarar av de pga sina sjukdomar. Min mamma vill hjälpa mig men jag säger nej till henne för jag vill att hon ska ta de lugnt å vila å så när hon e ledig. Men hon e envis tyvärr är de så med dom som e född oxe. Jag själv e envis men e då inte oxe utan en vattuman.

    Absolut jag kan istortsett vilken dag som då jag själv bara går hemma å är sjukskriven..
    Hoppas att ditt blodtryck inte stiger mer då så du åker på havandskapsförgiftning.

    Om ca 12 timmar så sitter jag på en buss på väg ner till Ullared å ska shoppa med min vännina som kom upp ifrån gotland för hon ville oxå åka dit.

    Nej nu ska jag ta å plocka i ordning lite här hemma så jag bara kan lägga mig å vila lite innan de e dags att åka i natt...

    Men Lycka till med din mamma nu å hoppas att de löser sig för er...

    Kram

  • brommamaria

    Hej!

    Ja visst är det jobbigt med sjuka mammor, jag är rädd att min hinner dö innan min lille pojk kommer.... men tror att hon hinner träffa  honom, men hade ju önskat att han skulle få lära känna henne.

    Jag blev lite nojig, kan inget om havandeskapsförgiftning, men mitt undertryck var 87, så det var ju inte alls någe bra... hoppas verkligen att det går ner...

    Hoppas att du får en bra resa och fyndar massor Guld i mun

    Vi ses nån dag näsa vecka!

    Kram

  • ensammamma

    Hej!!
    Jo de e ju de... Ursh är din mamma så sjuk de trodde jag inte... Jag håller alla mina tummar å tår att hon får se sitt barnbarn å va med ett tag in i hans liv.
    Jag vet hur du känner dig då jag har kompisar å släktingar som hastigt har lämnat oss...

    Absolut de lär vi göra om de inte kommer nån liten i helgen... Men jag ska ha de kanon å hoppas på att fynda en hel del.. Samt en hel del julklappar. När var de din skulle titta ut???

    Kram

  • brommamaria

    Hej hej!

    Hoppas att du ensammamma haft det bra o Ullared o att du fyndat mycket!

    Min pojke ska titta ut 25dec!

    Ska vi vänta lite med att bestämma dag och se om Crimson hänger på och kanske nån mer?

    Kram

Svar på tråden Mammor med BF i Dec ( vintern) 2010 & bor runt Spånga/Vällinby