Inlägg från: Anonyhm |Visa alla inlägg
  • Anonyhm

    Varning för film!!! The human centipede.

    Jazza skrev 2010-06-10 21:42:36 följande:
    Fan, vem super mer? BAM.... jag ställer mig bakom BAM.
    Vem står hon bakom? 
  • Anonyhm
    Jazza skrev 2010-06-10 21:46:14 följande:
    Nej, gravida har hemorrojder, det går ICKE! Hu, tänk.. där står man på alla fyra och förväntar sig att få munnen fylld med bajs.... så får man KÖTT. No thanx, liksom.
    Du har vunnit äcklighetstävlingen du kan sluta nu ok ok ok
  • Anonyhm
    Jazza skrev 2010-06-10 21:50:59 följande:
    Shit, du är helt sjukt känslig
    Du gillar det Förvånad
  • Anonyhm
    Alm skrev 2010-06-10 21:52:46 följande:
    Jaha ja. Så du super dig redlös så sys nån av kommarna *pekar uppåt* ihop med dig och oss andra *frivilliga* ihop till en ring? Har jag fattat allt rätt då?
    I så fall gäller det ju att man sys ihop med "rätt* (fräsch) person då.
    OCH vem bestämmer det *väntar på fler sjuka ideer*
    Jazza bestämmer allt Hon är den sjuka doktorn och tänker egentligen inte delta  
  • Anonyhm
    Jordkvinna skrev 2010-06-11 11:50:36 följande:
    Det otäcka med filmen är vetskapen om smärtan. Färska, utdragna tänder, annan persons uppfläkta slemhinna/hud fastklamrad i ansiktet med alla infektioner, blod, bajs, var och slem som går in och ut ur munnen, att kräkas in i en tarm genom såren av de utdragna tänderna och smärtan av de starka vätskorna genom de sargade slemhinnorna, de förstörda knäna de tvingas använda, att inte kunna andas, att bli förnedrade och fråntagna sin person, sitt värde och lära sig apportera tidningar och få piskstraff (som om det är så farligt i sammanhanget). Det "bra" med filmen är läkarens psykologi, att skända, invalidera, förvalta tre människor i en total beroendesituation och dessutom njuta sadistiskt.
    Det är raffinerat och.... avancerat. Snyggt. Att tjejerna placeras bakom mannen (de blir bajsätarna), det finns flera raffinerade, kontroversiella detaljer.

    Det är tufft!
    Ser man på, någon som har förstått. Tack för den målande beskrivningen får jag uppdatera min TS med den? 
  • Anonyhm
    marina gasolina skrev 2010-06-11 12:25:27 följande:
    har ej läst igenom hela tråden, men såg nånstans att filmskapana kontaktat riktiga läkare innan för att se om man kan göra på det sättet som i filmen.

    I verkligheten skulle personerna dö riktigt jävla snabbt!!!

    Om man äter bajs blir man förgiftad av bakterierna i bajset, man kommer att behöva kräkas. Kräket skulle inte kunna komma ut tillräckligt (genom näsan då) och man skulle ofrivilligt dra ner det avföringsblandade kräket i lungorna och dö jävligt snabbt pga akut bakteriell lunginflammation alt otillräcklig lungkapacitet till följd av vätskan i lungorna.
    Alt skulle man kanske hinna dö före i sepsis pga bakterier i såren.
    Förutom att bajs är rent farligt att äta så kan man heller inte överleva med det som föda.... personerna skulle dock dött av annat innan de hann dö av svält!
    Om du läser tråden förstår du lite bättre
  • Anonyhm
    Mad as snow skrev 2010-06-11 13:01:34 följande:
    Vi snackade om Saló i tråden igår, och i mina ögon är den fantastisk. Det som är smärtsamt med den är överkomligt eftersom det går att finna ett värde i den, till skillnad från den här filmen som TS handlar om. Det känns lite som att "äckligast vinner" nu för tiden (med stor risk för att låta som en upprörd pensionär), och det har jag lite svårt att se värdet i.
    Jag försökte hitta en bra trailer för Saló men hittade ingen
  • Anonyhm
    Gorgoroth skrev 2010-06-11 13:10:12 följande:
    Finns på youtube. Sök på Saló or the 120 days of Sodom så hittar
    Jag måste vara sämst för jag hittade bara en massa utdrag ur filmen. Inte särskilt givande att se 2 min av mitten på en film
Svar på tråden Varning för film!!! The human centipede.