Inlägg från: Anonyhm |Visa alla inlägg
  • Anonyhm

    Varning för film!!! The human centipede.

    Stealth skrev 2010-06-10 20:04:04 följande:
    jag stängde av så mycket det gick. Jag hade inte fixat att sätta mig in i de känslorna.
    Just därför tyckte jag att den var för jobbig. Jag är helt osund och handikappad när det gäller att stänga av. Sedan hade min kompis den goda smaken att säga "fyfan tänk om något sådant skulle hända ens barn eller om man skulle vara tvungen att ställa upp som den i mitten för att de inte skulle skjuta ens barn typ. Alltså om man var TVUNGEN" och då blev jag helt skadad :´)
  • Anonyhm
    ToK skrev 2010-06-10 20:07:13 följande:
    Nu är det ju en skräckfilm, på låtsas. Jag sätter mig alltid in och blir väldigt rädd av skräckfilmer. Blir skrämd och rädd oftast i flera dagar.
    När jag tänkte på filmen efter att sett trailern mådda jag illa i ett dygn, konstant.

    Har du sett filmen själv?

    Efter det dygnet av illamående laddade jag ner filmen och såg den. Den var riktigt dålig, tyvärr. Hade hoppats på att bli skrämd, må ännu sämre.. Sådär som man ska göra av en skräckfilm. Men icke. Den var dålig! Det är därför den bara fått 5/10 i betyg, väldigt dåliga betyg. Filmen är dålig.
    Nej jag fixade ju bara de första 20 min innan jag vägrade. Just eftersom jag hade jagat upp mig själv. Jag såg bilderna i trailern där de satt ihop och jag mådde seriöst dåligt av det. Kan inte tänka mig att jag skulle må bättre av att se när framdelen skiter. Fast jag kanske borde göra det om filmen är så kass att det raderar obehaget från trailern?
  • Anonyhm
    Stealth skrev 2010-06-10 20:08:43 följande:
    öh fy fan.. jag vet inte om jag skulle fixa att ställa upp i mitten!

    Jag kan stänga av men jag fattar ju hur hemskt det är ändå.
    Jag kan sätta mig in i det alldeles för bra för att det ska vara sunt. Jag föreställer mig verkligen hur det vore att sitta fast med någon annans röv fastopererad runt huvudet, bli skiten i munnen, spy, svälja spyan, och tvingas bajsa i någon annans mun. Jag förstår inte hur man inte kan tycka att DET är obehagligt. Däremot kan jag förstå de som sett filmen och att obehaget försvinner om filmen är så kass att det liksom blir löjligt och komedi. 
  • Anonyhm
    Stealth skrev 2010-06-10 20:11:26 följande:
    asså det var inte farligt, det var så kass skildrat att man faktiskt halvt missade det. Att man inte kunde sätta sig in i det alls liksom.
    Fast du mådde inte kasst av trailern heller? Jag mådde kasst bara när de låg i sina sängar och fick höra vad som skulle göras mot dem :´)  Jag kände verkligen paniken. 
  • Anonyhm
    ToK skrev 2010-06-10 20:11:54 följande:
    Ja jag mådde i alla fall skiiiitdålig av trailern. Kunde inte sluta tänka på den, mådde riktigt illa. Tanken gjorde mig spyfärdig.
    Efter att sett hela filmen var jag besviken. Hade hoppats på att må riktigt dåligt efter filmen (lite det som är vitsen med skräckfilm tycker jag), men det gjorde jag inte. Den har ändå blivit utsett till världens äckligaste och visst är tanken äcklig men filmen i sig är inte så bra.
    Jag kommer att se den och sedan återkommer jag och skäller på dig om jag behöver terapi
  • Anonyhm
    Stealth skrev 2010-06-10 20:12:39 följande:
    the mist, någon som sett den? Någon mer som typ dör en smula när de sett slutet? Där mådde jag fysiskt illa faktiskt....
    Ja det var jävligt vidrigt. Men jag hade fullt upp med att vara irriterad över att de gör om filmsluten i alla filmer. Det är ju inte så det står i boken!!!!
  • Anonyhm
    idiblon yes skrev 2010-06-10 20:14:50 följande:
    Jag lever mig in i situationen, känner pulsen i de sydda kinderna, föreställer mig smaken av bajset och kväljningarna, hur det svider i såren och den fruktansvärda hopplösheten. Jag sätter mig in i den extremt bra.

    Att du sedan har behov av att tro att man inte sätter sig in i den om man inte finner den lika obehaglig som du, då är det faktiskt ditt problem och inte min brist på att sätta mig in i en viss situation.
    Shitpommes...Tog du det som kritik eller?  Det jag menade var att man kan se en film på olika vis och att effekten kan påverkas av det. Om man är som jag, lite mentalt labil och har jagat upp sig redan innan och börjat må dåligt i förväg så blir effekten antagligen en helt annan än om jag hade sett den med matte, dennis, patrik och filip och analyserat sönder trovärdigheten, sökt felaktiga detaljer och skrattat.

    Det var inget försök att kalla dig empatilös slyna Jag försökte bara förklara att en film kan påverka en olika beroende på HUR man tittar på den  
  • Anonyhm
    Floff skrev 2010-06-10 20:18:59 följande:
    Vad hände i boken?
    Längesen jag läste så detaljerna kan vara lite fel. Men i det stora hela lyckas pappan fly med sin son. De kör långt åt helvete till en annan delstat där de tar in på hotell. Sedan är det ju stephen king som skriver och han skriver ju på ett väldigt speciellt vis så jag kan liksom inte återskapa det hela. Men det slutar med att han och sonen sitter på hotellet. Pappan skriver ned det som hänt och medan han skriver om lättnaden över att de kommit undan avslutar han med att "jag försöker intala mig och min son att allt är bra. Jag vill inte erkänna att jag ser dimman i horisonten"

    Det ska vara Stephen till att skriva. Hur som helst har de inte kommit undan. Bara förlängt lidandet för dimman sprider sig över hela världen.  
  • Anonyhm
    idiblon yes skrev 2010-06-10 20:21:35 följande:
    Fast va fan.......

    Ja, jag tog det som kritik. Jag ville ha mer utav filmen, jag ville känna ännu mer smärta, ännu mer djävulskap och ännu mer avgrundsångest. För att jag gillar när film kan framkalla något jag upplevt själv. Det lät på dig som att man inte hade förmågan att sätta sig in i situationen om man inte kände extremt obehag. Kanske vill man uppleva ännu mer extremt obehag, för att känna att någon haft det värre än en själv.

    Maybe, kanske, perhaps, och det utan oförmåga att sätta sig in i situationen. Fascination av helvetesångest innebär liksom inte att man är numb.

    Som du redan läst, jag ville ha ännu mer helvetiskt obehag. Denna nådde inte ens dit. Trots att jag fortfarande kan föreställa mig situationen...
    Det var ingen kritik Bara en reflektion över att vi är många i tråden. Kanske har man tittat på filmen på olika vis. Det ÄR ju så att man kan få vilken komedi som helst att bli tråkig om man bara gett sig fan på att såga den...och tvärtom  Jag tvivlar ikke ett dugg på din förmåga att sätta dig in i räligheter. Däremot får du gärna se tvåan åt mig och berätta sen
  • Anonyhm
    Stealth skrev 2010-06-10 20:28:25 följande:
    trailern är inte totalvidrig, snabba klipp, gör inte som jag och råka pausa på en äcklig bild bara....
    hahahaha så sitter du och pausar :´´) Skål
Svar på tråden Varning för film!!! The human centipede.