Inlägg från: Anonym (gjort abort) |Visa alla inlägg
  • Anonym (gjort abort)

    Någon som gjort en abort mot sin vilja?

    Anonym skrev 2010-06-14 13:50:19 följande:

    Ingen skulle kunna tvinga mig till en abort heller då är ja me hellre ensamstående mamma..
    Men ni är i en svår sits..

    många lycko önskningar från mig..


    Så jäkla lätt att häva ur sig nåt sånt, men är det värt att kanske splittra sin familj bara för ett barn till? Tänk på barnen som redan finns och som lever i en förhoppningsvis lycklig familj.

    Jag blev oplanerat gravid med nummer 4 och min man ville inte ha barnet av flera praktiska orsaker. Jag förstod hans resonemang men mitt hjärta sa ju en annan sak. Jag gjorde abort för att jag satte min familj före min egen vilja. Detta var i november och det följde några tuffa månader, men nu känns faktiskt allt ok. Ett barn ska, enligt mig, vara lika önskat av båda. Annars grusas glädjen för min del i alla fall. Varför vill inte din man ha fler barn?
  • Anonym (gjort abort)

    Jag vill förtydliga att min man inte tvingade mig i den bemärkelsen att göra abort. Det var ett val jag själv gjorde av respekt mot honom! Jag ville inte göra abort, men under de omständigheterna som rådde kunde jag inget annat, det insåg jag ju. Svårt att förklara! Det var som att välja mellan pest och kolera.

  • Anonym (gjort abort)
    bakeacake skrev 2010-06-15 09:14:04 följande:

    Jag blev gravid våren 2007, vi hade bara träffats i några veckor och han hade 2 barn sedan innan. Jag ville absolut inte göra abort, men han sa att jag var tvungen att göra de för han och hans barns skull.. Jag gick med på det och han lovade att vara med på sjukhuset. 20 minuter innan vil skulle träffas utanför sjukhuset smsar han å säger att han var tvungen att åka till jobbet, sen hörde han aldrig mer av sig igen och svarade inte när jag ringde eller skickade sms..

    Dum som jag var gjorde jag aborten den dagen.. nått jag ångrar nått så fruktansvärt..


    Men, med facit i hand.. var inte det den bästa lösningen? Vem vill ha barn med en som absolut inte vill?
    Anonym (Nedstämd) skrev 2010-06-15 09:31:07 följande:
    Vi pratade igårkväll och nu i morse innan han åkte till jobbet men som situationen är, det har varit väldigt mycket under det senaste året, så tycker han att han ser ingen annan lösning. Jag är arbetslös och att skaffa ett barn till utan att man har en stabil grund att stå på tycker han känns fel. Jag förstår honom på det sättet och jag tror att han förstår mig med. Han kramar mig och klappar på magen och inerst inne tror jag att han vill men han vet inte om våran familj kommer att klara en liten till just nu. Vi ska prata mer ikväll.
    Det verkar som att det är ekonomi och boende och sånt han oroar sig mest över? Och den biten vet ju bara ni om ni klarar. Men han verkar ju inte oäven till barnet i sig och då är det på något vis synd om ni går igenom aborten av fel orsaker. Han kanske bara behöver lite mer tid att fundera? Hoppas det löser sig!
Svar på tråden Någon som gjort en abort mot sin vilja?