Inlägg från: Mamma SL |Visa alla inlägg
  • Mamma SL

    Jag längtar till jul!!!

    Tiger Af Lilja skrev 2011-10-24 13:29:36 följande:
    Haha härligt hörni.. julen är magisk för oss också.
    Har en 4 åring som ska få sin första julklappskalender i december.
    Att se hennes Luciafirande på förskolan är något jag älskar att se deras glädje hur dom övat och få stolta visa upp för oss föräldrar..
    Och strax ska jag föda en till bebis.. så julmånaden är något vi längtar till för då är det mys på hög nivå.
    Åh jag älskar också barnens luciatåg. Har alltid svårt att hålla tillbaka tårarna då för det är så fint. Sen brukar barnen och deras kusiner lussa på gammelmorfars ålderdomshem och det är sjukt uppskattat.
  • Mamma SL
    Pigelinen skrev 2011-10-30 16:53:06 följande:
    Någon som börjat planera vad ni ska ha på er på jul o till alla julbord o fester;)? Alltid kul att ha anledning att köpa nya kläder nu är det dessutom första året på 4år som jag inte är gravid el ammar och jag har äntligen gått ner till innan barnvikt;) så nu har jag lovat mig själv lite nya kläder, ja inte bara till jul men vi börjar där;)
    Jag köpte en klänning i svart och rött på Gina Tricot på mellandagsrean förra julen som jag funderar på att ha (jag köpte den alltså bara för att ha som julklänning så den är ännu oanvänd, ute i tid kanske man skulle kunna kalla det). Men nu är jag sugen på att köpa något annat istället. Till sonen blir det nog skjorta och snygga jeans och till dottern försöker jag hitta en finklänning i madicken-stil men jag har inte lyckats än. Någon som har något tips?
  • Mamma SL
    Pigelinen skrev 2011-11-01 07:41:43 följande:
    undrade jag med så jag klickade på "visa endast" och då visar det sig att TS enbart varit inne i tråden den dag hon startade tråden för snart 1½år sedan och en gång till strax efter... undra om hon vet vilken succe den blivit!
    TS har bytt namn till Marionyhm tror jag:)
  • Mamma SL

    Hur många tänker tjuvstarta med adventspyntet? Jag tänker börja måndagen innan (den 21:a) eftersom gardiner och duk är nya för i år och behöver fållas. Jag tänker inte sätta mig och sy för att sedan lägga sakerna i ett skåp igen och jag vill nörja i tid för att det inte ska kännas stressigt. Sen åker jag bort (på julshopping/julstämningshöjare i Stockholm) på lördagen och innan dess vill jag ha allt klart så det är fint och mysigt när jag kommer hem på söndagkväll. Så för mig är det mindre än tre veckor kvarSkrattande


  • Mamma SL
    littlemisstrouble skrev 2011-11-02 17:29:29 följande:
    tummen ner för amelia jul i år. allt i hemmet julspecial var ett mycket bättre köp
    Lantliv tycker jag är bäst hittills. Längtar tills Underbara julhem kommer ut.
  • Mamma SL

    Jag skulle till stan i dag och köpa lita glögg. Kom hem med sex olika sorter, två flaskor julmust, en jultidining (Gods och Gårdar, den brukar vara superbra) och en påse Dumle Gingerbread. Spårade visst ur lite men det kan aldrig blir för mycket av julenSkrattande

  • Mamma SL
    Mammatilltvåprinsar skrev 2011-11-04 16:54:07 följande:
    "Blev den så lång, jag måste tänkt på en giraff", kollar Pippis jul, hon har stickat en halsduk till Lilla gubben:)
    Mina barn kollar på Astrid Lindgrens jul, det är julsekvenser från nästan alla filmerna:)
  • Mamma SL

    Idag hämtade jag mitt paket från Jotex och allt var så himla fint att jag ville hänga upp det nu. Men det är inte långt kvar, inte långt alls. Dessutom har jag putsat fönster idag och det tycker jag räknas som en julfördberedelse, det är ju inte så att jag kommer göra det igen innan jul.

  • Mamma SL

    Hörrni, är det någon här som kan hjälpa mig? Det var en julig film på tv:n igår som jag inte tittade på eftersom maken inte ville. Mellan 20 och 22 gick den och jag tänkte att jag kunde se den idag istället när han är borta, men vad tusan hette filmen?


Svar på tråden Jag längtar till jul!!!