Inlägg från: Erikanerikan |Visa alla inlägg
  • Erikanerikan

    Hjälp till begravning av mitt barn, sånger o bibelställen

    Hej

    Min älskade lillkille dog i magen i vecka 24, 13 juni. Nu ska vi ha begravning med jordfästning på fredag. Min familj och min mans plus fem vänner kommer. Begravningen ska vara väldigt ljus med vita/ljusa kläder och fokus på att vi ses snart igen i himlen.

    Jag undrar så över fina bibelställen, kan ni några? Vi ska ha "Låt alla barnen komma till mig" men sen vet vi inga fler.

    Sånger... Vi ska ha "Nocturne", "Jag vill alltid älska", "Ljuset inom dig" och "Du omsluter mig". Kan ni några fina psalmer? Hur många sånger brukar man ha? Vi vill gärna ha mycket musik...

    Hoppas ni kan hjälpa mig lite!!!

  • Svar på tråden Hjälp till begravning av mitt barn, sånger o bibelställen
  • Erikanerikan

    Tack Elisabeth... Så märkligt för när du skickade detta satt jag och läste på din sida, hade fått upp den i en sökning. Jag ska kika vidare. Tack.

  • Erikanerikan

    SvXrt - vet du var i uppenbarelseboken?

    Har ni någon aning om hur det är att spela upp låtar där man bara lyssnar? Vet ni om hur många man "orkar" lyssna på? Har ingen bra koll nu, skulle själv kunna sitta en timme och lyssna men det går ju inte riktigt... :/

  • Erikanerikan

    Vilket fint bemötande, Lanie! Jag har också funderat lite på det "Gåtfulla folket" som inledning eller kanske "Blinka lilla stjärna".... "Nu grönskar det" eller "Hör hur västanvinden susar" var nog de sångerna jag sjöng allra mest för honom men vet inte hur det skulle bli... Allt är lite snurrigt nu och begravningen kommer tätt inpå, för att vi gärna ville det, vi har ingen solist vad jag vet men kanske organisten kan sjunga... Brukar de det?

    Hur kändes det på själva begravningen? Hur reagerade era närmsta som var med?

  • Erikanerikan

    Tror att vilka låtar man än har så blir det starkt och jobbigt men ändå fint. Nu har vi varit och planerat med pastorn, tack så otroligt mycket för all er hjälp!

    Vi har fått min mans systrar som kan hjälpa oss med solosång, kändes jätteskönt. De kunde ej ta skivor i kyrkan eftersom anläggning är för gammal. Men, men. Känner väldigt nöjd med upplägget ändå.

    Kommer ha en jordfästning då vi sjunger "Du omsluter mig".

    Tack så otroligt mycket Lanie för din långa beskrivning :). Vill så gärna ge en stor kram till ert barn!

  • Erikanerikan

    Wilfa - Vi valde också "Det gungar så fint", va fin den är :)

  • Erikanerikan

    ...och vi valde också det stället i Uppenbarelse boken, så fint och så sant. - SvXrt

Svar på tråden Hjälp till begravning av mitt barn, sånger o bibelställen