Forum Pappagrupp - Gravid
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Min tjej är gravid och blivit ett monster!!!!

  Fre 2 jul 2010 08:06 Läst 130353 gånger Totalt 119 svar
  Visar endast inlägg av Nomaden - Visa alla inlägg
 • Nomade­n
  Återställ
  Fre 2 jul 2010 08:06 #6

  Är inte sambo till en gravid men är en hemsk gravid :-S

  Detta är mitt femte barn och jag har aldrig varit hemskare ever! Humöret svänger som 17, psykbryt alltså..... men jag vet att det går över.

 • Nomade­n
  Återställ
  Fre 2 jul 2010 08:41 #10
  PetraHelena skrev 2010-07-02 08:34:54 följande:
  Heerregud,. stackars alla män därhemma.. tycker inte det spelar någon roll hur mycket "horrissar" man än har, det är ingen som HELST URSÄKT för att bete sej som ett svin!
  Jag har kommit på mej själv med att snäsa av min sambo några gånger men har alltid gottgjort honom och sagt förlåt, städat, fixat lite romantik eller köpt blommor för att visa hur mycket jag uppskattar att han står ut med mej!

  Nog har jag extrema hormoner jag med, kan börja störttjura för absolut ingenting, flera gånger om dagen och tappar humöret så lätt, men för fan, ta er i kragen och uppskatta era män!!!
   Motionera eller något och få tid att andas istället för att ge er på dom som står brevid er i alla förändringar, det är förändringar för dom OCKSÅ och accepterar vi att dom skäller på oss eller beter sej annorlunda?
  Nej, för det är bara oss oss oss det handlar om eller??

  Herregud män, jag känner sympati för er och är det något jag hatar så är det gravida kvinnor som glömmer bort att man är två, detta är mitt första barn så ingen erfarenhet bara lite god uppfostran och lite normalt folkvett så ska väl inte någon behöva bli eller betraktas som ett monster? Med eller utom hormonsvägningar!!!!
  Men de är ju det de handlar om, man snäser av och sen slätar ut med romantik. Så gör jag med och det är de som är så labilt. De jag menar med hemsk är att man är så ojämn i humöret och det är inget man styr tyvärr. Även om man biter igen så ser man ju inte så lycklig ut iaf.

  Lever man i ett bra förhållande så ska man kunna få vara lite humörig också utan att karln tar på sig det. För hur man än vänder och vrider på det så låter man ju bara snäs gå ut över en människa som man vågar låta det gå ut över, som man älskar. En graviditet kan ge lite biverkningar för bägge parter och detta är en av dom.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll