Inlägg från: nattinattio |Visa alla inlägg
  • nattinattio

    Rena rånet....

    ingen vill ju arbeta gratis!

  • nattinattio

    jag lider naturligvis med er! men det är inte helt ovanligt att man inte får några befruktade ägg, inte samma som ert fall men dock betalning utan att få befruktade ägg.
    å tycker inte att man kan säga att det är samma sak som om någon målar köket oxå istället för vardagsrummet el dyl, för äggplock gjorde de ju å även de andra? å naturligtvis kunde ni ha sagt nej om ni inte velat det, går ju inte att tvinga er till det?
    sen kan man ju tycka att de kunde ge lite rabatt, halva priset eller så men det är ju upp till kliniken å alla vill ju tjäna pengar...
    (vi förhandlade rabatt pgav att priserna hade gått upp mellan första å andra besöket, å fick då för gamla priset, så inget är omöjligt)

    har någon fryst in ägg utan att de varit befruktade? har inte hört om sådanna fall mer än om man lidigt av alvarlig sjukdom å kanske inte kan få ägg senare själva. Å kanske hade ni varit upprörda även då att behöva betala för frysningen av ägg som kanske inte ens blir befruktade 9 ägg i vår klinik skulle ha fryst i 3 rör= kostnad ca 10000.- till

Svar på tråden Rena rånet....