Inlägg från: Ant85 |Visa alla inlägg
  • Ant85

    "Jag blev gravid med P-piller" Jo, tjena...

    När jag var ung och dum blev jag blev gravid när jag åt p-piller. Eller ja, skulle ha ätit p-piller. Kan hända att jag missade ett eller flera. Men emellanåt så åt jag dem.

    Sen älskar jag detta "jag vet att han kommer bli glad så småningom. Så det rättfärdigar att jag beter mig som en egoistisk bitch".

    Nä jag tror som du att det inte alls är så vanligt med p-pillerbarn som folk vill ge sken utav. Sen undrar jag hur man lever med lögnen (jo det är en lögn).

  • Ant85
    JaneDoe10 skrev 2010-07-21 09:52:34 följande:
    Nej gud nej! Det är ingen lögn. Man säger bara inte som det är Skrattande
    ja jo, här på FL är det ju okej så länge man inte direkt ljuger. Att bara undanhålla relevant fakta är aldrig fel!
    JaneDoe10 skrev 2010-07-21 09:54:41 följande:
    Ja, det är ju det som är grejen. Men vuxna människor säger ju inte detta. Att de kanske tagit ett piller på en vecka och det råkade vara ett sockerpiller. Utan de vill svära sig fria från allt ansvar och så ska det vara killen som får skulle sig själv som har haft sex. Märkligt resonemang.
    Jooo men alltså, vill man inte ha barn ska man inte ha samlag alls. Vet du inte det? Och som kille ska man använda dubbel kondom utifall att hans partner sen 10 år skulle ljuga för honom om att hon äter piller.
  • Ant85
    Hercule skrev 2010-07-21 10:05:05 följande:
     

    Sedan finns det såklart de som ljuger eller slarvar men jag tror inte att det är så många som gör det som  vissa vill ge sken av.  
    och jag tror det är fler som ljuger/slarvar än vad de själva vill ge sken av.
  • Ant85
    Hercule skrev 2010-07-21 10:10:14 följande:
    Självklart vill de som ljuger ge sken av att de inte ljuger, det är väl ingen som tror något annat. Obestämd
    Men jag tror att både de som har ljugit/slarvat OCH de som har skött allt exemplariskt och ändå blivit gravida är överrepresenterade på det här forumet då det av någon orsak drar till sig folk med barn.

     De som äter sina p-piller och inte blir gravida har mindre sannolikhet att befinna sig här. 
    Aha du menade så, då missuppfattade jag dig.
  • Ant85

    TS du skuller nog ha lagt tråden där folk kunde varit anonyma, då hade du fått en uppsjö med p-pillerbarnsföräldrar som hade något att säga.

  • Ant85
    2010mamman skrev 2010-07-21 11:42:10 följande:
    Vet inte heller var du får siffran 50 % ifrån, med tanke på hur många som egentligen äter/ätit p-piller någon/några gånger under sitt liv, det är MÅÅNGA. Sen kan det vara så att man tar sina piller, men har problem med magen så att de inte hinner tas upp. Jag blev gravid trots piller och i mitt fall var det INTE så som du påstår....att jag skulle vilja "ha barn men inte mannen". Han ville däremot ha, men inte jag, så det blev abort. Så i mitt fall har du fel fel fel.
    fast då resulterade det ju aldrig i något p-pillerbarn heller för din del?
  • Ant85
    Teskedsmamman skrev 2010-07-21 11:45:57 följande:
    Att dra alla över en kam med meningen; Jag tror faktiskt inte ett dyft på alla dessa människor här och i verkligheten som säger att de ätit sina P-piller och skött dem och ändå blivit gravida.
    Tycker jag är riktigt kränkande mot de som verkligen blir gravida med ppiller, face fact; 1-2% blir faktiskt gravida trots att de sköter sina piller, och med tanke på hur många kvinnor i sverige som äter piller så blir det ändå ganska många.

    Självklart finns det de som drar en rövare... men jag skulle aldrig ens nedlåta mig till att påstå att ALLA gör det.
    Vem har påstått att alla ljuger och slarvar?
    2010mamman skrev 2010-07-21 11:48:30 följande:
    Nej men det kunde ju ha gjort det om jag vägrat abort....som vissa verkar göra fast de inte vill ha barnet.
    Jo men det är väl kanske det som är grejen, den här tråden handlar ju om p-pillerbarn som är tillkomna snarare av p-pillerslarv än något annat. Inte de som nu med näbbar och klor känner att de måste försvara sig för att de verkligen har ett p-pillerbarn.
  • Ant85
    untensyu skrev 2010-07-21 12:13:44 följande:
    Kul grej... om nu EN procent av 9 miljoner människor blir gravida trots att de käkar p-piller, så innebär det 90 TUSEN kvinnor! Nu är det dock inte 9 mille kvinnor i sverige, eller som käkar p-piller. Men ja! Jag hade tråkigt..

    Jag känner tre stycken som blivit gravida trots p-piller. Så det har ju egentligen inte med själva p-pillret att göra. Vissa är helt enkelt mer fertila än andra.

    Tjej nr 1 blev gravid två ggr trots p-piller och har nu två barn
    Tjej nr 2 blev gravid trots p-piller OCH dagen efter piller
    Tjej nr 3 blev gravid trots p-piller. Efter födseln började hon med p-ring och blev gravid efter 2 månader och väntar nu sitt andra barn.

    Dessa tjejer struntade INTE i p-piller då jag känner dom väl allihopa.
    Så du känner dem så väl att du vet till 100% att de inte missade ett piller?

    Det är säkert som du säger, men jag tvivlar på att man vet exakt allt om sina vänner.
  • Ant85
    JaneDoe10 skrev 2010-07-21 16:22:52 följande:
    Ja, fast ingen blir till med kondom om den används rätt och inte är trasig Glad
    Jorå på familjeliv så.
  • Ant85
    JaneDoe10 skrev 2010-07-21 16:43:03 följande:
    Jo, men handen på hjärtat så tror jag att många slarvar för att de själva vill bli gravida också. Man har ju "fördelen" att kunna göra det när man äter piller. Men klart att viss statistik på fl blir fel, men dessvärre är det ju många som startar trådar här om att lura sina karlar, och är det såpass många här av dem som är medlemmar så är det förmodligen fler som inte hänger på FL. Jag tycker att det är lite tråkigt, främst för barnens skull, som inte får vara efterlängtad av bägge föräldrar.
    Äh vem bryr sig om barnen? Det är mammans behov och önskningar som spelar någon roll. Vad barn och man tycker är egentligen rätt irrelevant.
  • Ant85
    JaneDoe10 skrev 2010-07-21 16:45:20 följande:
    Ja, så länge man inte ljuger så....
    Fast det hör ju till. För utan några "små" lögner så får du inte en ovillig man att bli pappa. Utan pappa (sperma) inga barn.

    P-piller slarv + godtrogen mag = bebis till mamman.
  • Ant85
    Ant85 skrev 2010-07-21 16:46:52 följande:
    Fast det hör ju till. För utan några "små" lögner så får du inte en ovillig man att bli pappa. Utan pappa (sperma) inga barn.

    P-piller slarv + godtrogen man = bebis till mamman.
    Godtrogen man ska det naturligtvis stå.
Svar på tråden "Jag blev gravid med P-piller" Jo, tjena...