• Jen08

    Presentationstråd för oss i tråden "Vi runt 35 år som planerar barn - del 2"

    då är det väl min tur då
    Jag heter Jennie,36 år och gift  (sedan 5 år tillbaka) med Alex och har två barn, Molly är i skrivande stund 15 månader och så har jag en stor tjej, Elin som är 17 år.
    I mars väntar vi på nummer 3. 
    Jag bor i stockholms innerstad med familj och två små hundar, en kinesisk nakenhund som heter Lasse och en blandras (chihuahua/jack russel) som heter Riddick.
    Jag är egen företagare och jobbar hemifrån, just nu väntar jag på att Molly ska få en plats på dagis så man  kan få något gjort på dagarna, hon är garanterad plats i Oktober.
     
    Vi har ett landställe som ligger mitt ute i ingenstans med närmsta samhälla Malmköping. Där tillbringar vi mestadels av våra helger.  Jag har inga speciella intressen mer än att bara umgås med familj och vänner, jag har ett litet nördigt intresse och det är att spela datoronlinespel,just nu är det World of warcraft jag roar mig med (lite barnsligt av en snart 36 årig trebarnsmamma) men det är ju så roligt.  Jag är lite av en curlingmamma då min stora tjej tränar/tävlar på elitnivå i cheerleading. 
    Som person är jag humoristisk och öppen och ganska lätt att ha att göra med, jag är en sån telefon terrorist och skulle antagligen kunna prata 24/7 i telefon :P Jag önskar att jag var en "bull-mamma" som kunde stå i köket och laga mat och baka bullar hela dagarna, men desvärre så är jag nog alldeles för tankspridd och rastlös för det:) Mina bullar brukar bli stenhårda och fullt dugliga som mordvapen.

    Min målsättning med nuvarande graviditet är att inte gå upp alldeles för mycket den här gången (blev riktigt rund å go sist och hade inte riktigt gått tillbaka till normal-size från förra gången ens en gång).

Svar på tråden Presentationstråd för oss i tråden "Vi runt 35 år som planerar barn - del 2"