• Rae

    Presentationstråd för oss i tråden "Vi runt 35 år som planerar barn - del 2"

    Jag fyller på...
    Jag fyller 36 i december och bor med min familj i jönköpings län. Familjen består av mig, maken och två pojkar 6 och 5 år.
    Kämpade 2 år för att få till första barnet och sedan gick jag ner i vikt samtidigt som jag gick på zonterapi och då tog det sig direkt. När sedan lilleman bara var 7 månader upptäckte jag att jag var gravid igen. Vi blev chockade först men sen glada för vår överraskning.

    Jag är lärare och jag älskar mitt jobb! På fritiden vill vi gärna vara ute hela familjen så det har resulterat i att jag är Knytte och Mulleledare. Knytte är för barn mellan 3 och 5 medan Mulle är för barn mellan 5 och 6 år gamla.

    Älskar att läsa och att spela spel med vänner. Har också blivit helt tokig i att drömma om härliga resor jag skulle vilja ha tid, råd och möjlighet att göra. Funderar smått om jag har någon liten medelålderskris på gång, ni vet... jag är snart 36 och jag har inte hunnit...massor av saker!

    Vi försöker få till en liten trea men det verkar svårt igen...blev gravid förra året men det slutade i missfall. Vi hoppas dock ett tag till!

Svar på tråden Presentationstråd för oss i tråden "Vi runt 35 år som planerar barn - del 2"