Inlägg från: BackinBlack |Visa alla inlägg
  • BackinBlack

    Presentationstråd för oss i tråden "Vi runt 35 år som planerar barn - del 2"

    Min tur nu...

    Jag och min sambo fyller 37 år på Lucia i år och bor i en hyreslägenhet nordväst om Stockholm, en kvart med pendeln in till stan.
    Har två barn som båda var både planerade och inte, dottern som snart är 4½ år föddes innan jag fullgjort min KY-utbildning och sonen som är 20 månader snart blev till medan jag åt mini-piller. Längtar efter barn nummer tre, har slutat med preventivmedel och BIM är 28:e om min cykel är normal igen.

    Båda jobbar heltid tills efter sommarhalvåret, jag har ett föräldravik (som konsult) som ekonomiassistent på ett teaterbolag på Söder i stan fram till nästa sommar.
    I slutet av augusti flyttar vi från vår charmiga 50-talslägenhet med öppen spis för att få större, till en femrummare i området bredvid. Då bor vi två hus ifrån mina föräldrar, krypavstånd till dagis, närbutik och station.

    På fritiden älskar jag att papperspyssla, göra egna kort och fotoalbum, men just nu har det varit stiltje. Hoppas på bättring någon gång efter flytten. Läser mycket, älskar att lyssna på musik och gärna sjunga med. Träffar kompisar så mycket jag orkar och hinner, vill ha många omkring mig och har gärna "öppet hus" när barnen börjar ta hem kompisar som vi hade som små.


    Mamma till Uma 060316 och Vincent 081209
Svar på tråden Presentationstråd för oss i tråden "Vi runt 35 år som planerar barn - del 2"