• JoLi

    Presentationstråd för oss i tråden "Vi runt 35 år som planerar barn - del 2"

    Hallå Glad

    Jag blir 36 i år och min drömprins är 38. Ingen av oss har barn sedan tidigare och nu försöker vi få nr 1.  Vi träffades först förra året så vi ligger lite efter på barnfronten jämfört med våra vänner. Men men bättre sent än aldrig. Jag blev gravid i april men det slutade i missfall i vecka 6. Det var jätte jobbigt men samtidigt är vi glada att vi kunde bli gravida så vi ser framåt och fortsätter kämpa.

     Vi bor, i en 3:a bostadsrätt, och jobbar i Stockholm. Har väl lite funderingar på att flytta närmare släkten i Köping när det blir barn eller kanske något helt annat som Gotland eller Åre ... många drömmar har vi och fantasin är det inget fel på. Båda känner i alla fall att vi skulle vilja bo i hus eller ha en sommarstuga. Vi förlovade oss i januari 2010 och planen är att det ska bli bröllop under sensommaren 2012. Jag arbetar som affärscontroller på ett stort försäkringsbolag. Har jätte härliga arbetskamrater och gillar variationen i arbetet och inslaget av problemlösning.

    Vi är sociala och umgås mycket med familj och vänner. Jag hade tänkt att gå ner 5 kg innan jag blir gravid så jag simmar, promenerar och trampar på min crosstrainer som jag har hemma. Gillar också precis som Isa att resa, spela lite dataspel och gå på bio.

    Kram kram till alla i bästa tråden Hjärta

Svar på tråden Presentationstråd för oss i tråden "Vi runt 35 år som planerar barn - del 2"