Inlägg från: mallanis |Visa alla inlägg
  • mallanis

    Presentationstråd för oss i tråden "Vi runt 35 år som planerar barn - del 2"

    Va kul att läsa!

    Är i vanliga fall lite hemlig på FL då barnplanerna inte gått som planerat och vill kunna skriva av mig i trådarna och diskutera utan att folk känner igen mig. Men berättar gärna lite i denna tråd =) ursäkta om det kanske inte är helt uttömmande men....

    Är 33 år och fortfarande inte förälder. Varit tillsammans med min man i 7 år och gifta i 3. Nyss flyttat till hus/gård utanför en medelstor stad i Norrland. Har ett jobb jag trivs med inom miljö men som innebär en del resor och stressar troligen för mycket ;)  Djur är ett stort intresse och har två hundar som jag tävlar med och nyligen skaffat katt. Vill ha mer djur så vi får fylla ut vår gård.

    Vad det gäller barn så har jag alltid tänkt när jag fått fast jobb då kan jag börja fundera och då sätter vi fart- Busenkelt trodde jag. Och det började busenkelt vi hade inte helt bestämt oss att sätta fart men om det blir så blir det, ingen koll på Äl eller något. Blev gravid direkt! Men vid VUL konstaterades MA- min värld rasade. Blev gravid igen och denna gång slutade det i ett missfall.  Tagit det hela med mer fattning denna gång och vågar nu se fram emot en ny graviditet! Livet kretsar mest runt att försöka bli gravid. Men i vanliga fall gillar jag äventyr och fart och fläkt!

Svar på tråden Presentationstråd för oss i tråden "Vi runt 35 år som planerar barn - del 2"