• whangarei

    Han har redan barn och vill inte ha fler

    Jag förstår dilemmat. Jag har träffat min stora kärlek i 11 månader och vi är sambos sedan nån månad. Han har två barn sen tidigare och de är i tidiga tonåren.
    Jag är 37 år och har inga barn. Tidigare har jag inte känt att jag velat ha barn heller, men det troligen för att jag inte hittat nån som jag kunnat tänkt mig som pappa till nåt barn. Det här är en underbar man och en underbar pappa.
    Jag förstår att han inte vill ha fler barn, de här är på väg att växa upp och han har gjort klart småbarnsåren med vakna nätter etc.
    Han har sagt att han tyvärr inte vill ha fler barn.
    Men för någon vecka sedan sa han att vi mycket väl skulle kunna "få till en egen liten knodd" om vi trivs tillsammans, men inte än.
    Det uttalandet gjorde mig glad. Jag kan mycket väl tänka mig ett barn tillsammans med honom.
    Jag har aldrig tidigare haft en relation med en man som har barn sen förr, men det har funkat jättebra att komma in i den rutinen och så. Det jag haft lite svårt för tidigare med tanken att skaffa barn, är att jag inte skulle få "något eget liv" längre utan det skulle ju alltid vara en till med i beräkningen om man vill göra något. Jag tänker fortfarande så ibland, men samtidigt så som livet är nu så är vi fyra varannan vecka och bara två varannan, så på sätt och vis är det tillvänjning för ett eventuellt barn...
    Det är en knepig situation.
    Jag för egen del hoppas och tror på att vi kan få till ett eget barn tillsammans, men att vi kanske ska vänta nåt år så de befintliga barnen får växa till sig så de kanske inte känner sig "utbytta" eller så.

Svar på tråden Han har redan barn och vill inte ha fler