Inlägg från: Anonym (Giftas) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Giftas)

    Ni med stor åldersskillnad, vilka problem HAR ni faktiskt ?

    Det finns mängder med par här på familjeliv som har stor åldersskillnad mellan sig och nu vill jag höra från er alla som faktiskt HAR problem med åldern, vilka bekymmer stöter ni på?

    Det talas så mycket om att allt är så rosenskimrande , men nu vänder jag mig till er som INTE har den verkligheten men som ändå kämpar på trots allt.

    Kom in och berätta tack!

    Kanske det här också kan bli en stor pepp och stöttningstråd för oss!

  • Svar på tråden Ni med stor åldersskillnad, vilka problem HAR ni faktiskt ?
  • Anonym (Giftas)

    själv är jag gift och har åldersskillnad på lite drygt 14 år och det jag kan känna som lite negativt emellanåt är den gamla klyschan att man inte kan lära gamla hundar att sitta...

    Gamla rutiner och traditioner är svårt att bryta för nån som är van med dom sedan typ urminnes tider.

    Nån jämnårig kvinna kanske innebär mindre bekymmer i den frågan eftersom dom då förmodligen haft lite äldre barn, nu är vi småbarnsföräldrar och då hamnar vi i ett läge som haltar ibland.  Då kan läget bli omvänt, han är den som är ute på en massa spännande saker och jag känner mig lastgammal som sitter hemma och ugglar med småbarn.

  • Anonym (Giftas)
    Anonym (Bara10år) skrev 2010-08-20 21:50:44 följande:
    Nu är det iofs bara tio år mellan min och min man, men jag tar mig friheten att svara ändå

    Jag har problem med att min man alltid tar sin mammas parti, vad det än handlar om. Och det kan handla om allt mellan himmel och jord: vilken mjölk vi borde köpa, varför vi inte målat om köket - det ser ju sååå trist ut etc. Han tar verkligen henne på orden. Jämt. Även då hon har fel...
    Men det har väl inget med åldersskillnaden att göra?
  • Anonym (Giftas)
    Anonym skrev 2010-08-22 10:32:02 följande:

    Det skiljer 12 år mellan mig och min kille. Jag är 12 år äldre, men det syns inte mycket utseendemässigt. Däremot har jag en tonårsdotter som är 12 år yngre än han och han har inga barn, så det är lite konstigt. Alla säger att han när jag kommer i klimakteriet ocn inte är så attraktiv längre kommer byta ut mig för min dotter, haha!!


    jag märker skillnaden när vi träffar hans vänner; de är barnsliga och jag känner mig äldre, definitivt. Problemet är framförallt att han kommer vilja ha barn och jag är klar med den biten. jag har bott ihop, varit gift, levt familjeliv, medan han aldrig gjort det och säkert skulle vilja eller kommer att vilja. det känns jättejobbigt när nu allt annat känns så bra. Därför valde jag att göra slut med honom igår, trots att vi båda älskar varandra så mycket.


    Men är du säker på att han vill ha det livet?  Om han hade velat ha barn och såna saker hade han förmodligen hittat en kvinna som kan ge honom det..

    Kompromissa kanske?
Svar på tråden Ni med stor åldersskillnad, vilka problem HAR ni faktiskt ?