Inlägg från: Candyjunkie |Visa alla inlägg
  • Candyjunkie

    Kan man ställa ultimatum efter drygt ett halvår?

    Men snälla  du - sex månader?! Killen vill väl skynda långsamt vilket är att rekommendera då man involverar sig med en kvinna som redan har barn OCH är nyseparerad. Naturligtvis kan du långsamt börja prata om framtiden men man bör inte börja ställa ultimatum så snart och med de förutsättningrna/omständigheterna. Anser jag.

  • Candyjunkie
    Livet är en dans på rosor skrev 2010-08-23 19:54:14 följande:
    Tack för din åsikt. Varför anser du inte det? Och hur ska jag veta om han bara snackar eller menar det han säger när han inte VISAR något- att han menar allvar menar jag.
    JAG anser att man bör skynda väldigt långsamt FRÅN BÅDA HÅLLEN då barn är inblandade. Det tar tid att lära känna varandra och bli riktigt kär, han kanske vill lägga den tiden på dig och skynda långsamt i uppbyggandet av en relation till dina barn?

    Naturligtvis ska ni kunna prata om framtiden trots barnen, men jag tror inte man ska börja pressa en partner att bli bundis med ens barn "så snabbt som möjligt". För mig tog det lång tid att bygga upp ett förhållande baserat på respekt och välvilja till min styvfar (som jag dock inte bodde med  eftersom jag växte upp med min pappa).
  • Candyjunkie
    Livet är en dans på rosor skrev 2010-08-23 19:59:55 följande:
    Det där är en sak som retar mig. De vet inte ens att jag finns! De misstänker och antar (såklart) men de VET inte... Hallå!? Alla i min familj vet om honom. Ink. mitt ex som därför vägrar ha en normal kontakt med mig.
    ok....då har han antagligen problem att stå upp för er relation. Då kanske man ska börja tänka sig för om det är värt att investera känslor och tid på honom...
Svar på tråden Kan man ställa ultimatum efter drygt ett halvår?