Inlägg från: Bejje |Visa alla inlägg
  • Bejje

    HEJA SD!

    TheCoopers skrev 2010-08-31 08:45:07 följande:
    Men invandring är inte negativt
    Det är din åsikt. Jag ser det däremot som en negativ sak. Jag säger inte att vi måste stoppa den helt, men den borde kraftigt begränsas och tydliga regler och lagar måste sättas upp som sätter press på invandrarna att faktiskt lära sig svenska och skaffa jobb. Som det är idag så är det allt för enkelt att skita i SFI och kamma hem bidragen.
  • Bejje
    TheCoopers skrev 2010-08-31 09:00:13 följande:
    Jag hoppas också det kommer in ! Även om det betyder att det finns mer än lovligt många idioter i Sverige .

    Vore kul att se dem försöka och sen åka ut med huvudet före igen ! SD oroar inte mig alls . Däremot oroar det mig att det finns människor i Sverige 2010 som röstar på ett parti som är ett stort skämt .
    Ja om de kommer in, gör ett dåligt jobb och sedan åker ut igen så har de troligtvis förtjänat det. Blir de kvar och sedan växer till sig inför ännu nästa val så gör det någonting rätt och förtjänar att stanna. Den som lever får se.
  • Bejje
    gumtree skrev 2010-08-31 09:49:01 följande:
    Som jag när jag var ett barn ungefär. Ju mer mina föräldrar sa att jag skulle städa rummet, desto stökigare ville jag ha det.
    Så var inte jag när jag var liten. Må hända att jag inte städade rummet omeddelbart, men det var inte för att jag ville ha det stökigt för att trotsas mina föräldrar utan för att jag prioriterade annat för stunden. När jag sedan städade så kände jag mig nöjd över mig själv.
  • Bejje
    TheCoopers skrev 2010-08-31 09:57:57 följande:
    Ja den som lever får se . Men som tur är så är majoriteten av den svenska befolkningen så pass smart  att de inte röstar på SD .
    Ett parti med det partiprogrammet , och då menar jag inte bara frågan om invandringen och som gör en sån valfilm ... är ju inget annat än ett dåligt skämt .

    Hur man som vuxen människa kan rösta på något sådant är för mig helt ofattbart .
    Det har inget med att vara vuxen att göra. Det har att göra med att vissa människor har en annan syn på invandringen än vad du har. Det vore mycket märkligt om alla i sverige skulle ha exakt samma åsikter som dig, eller hur?

    Vad gör en person smart? Blir man automatiskt smart för att man röstar på vilket parti som helst förrutom SD? Vissa säger att bara en idiot skulle rösta på Moderaterna, andra säger samma sak om Socialdemokraterna. Betyder det att alla som röstar på dessa två partier är idioter? Nej självklart inte, för det är en åsikt som vissa har eftersom de är så trångsynta att de inte kan inse att andra inte tycker lika som dem själva.
  • Bejje
    Sessan C skrev 2010-08-31 10:07:26 följande:
    Jag tycker aabsolut att SD ska få mer att säga till om i sverige:) LÄR er en jävla sak: Man är inte RASIST för att man inte KAN hjälpa hela världen...! Först och främst tar man hand om sitt eget, SEN om andra... (Sossarna gjorde tvärtom..tar hand (elr försökte och misslyckades) om andra m'nniskor innan man tar hand om sina egna! WRONG
    Ja precis. Om min familjs hus brinner samtidigt som min goda grannes hus brinner så väljer jag att rädda min familj först. Om grannens hus sedan inte hunnit blivit övertänt så försöker jag rädda grannen också, men familjen går först. Samma sak tänker jag om sverige. Svenska medborgare går först. Har vi sedan resurser kvar så räddar vi invandrarna.
  • Bejje

    Jag röstar inte på SD för att varenda punkt på deras program stämmer överns med mitt tycke. Faktum är att inget parti stämmer överens till 100% enligt mitt tycke. Däremot så är det några viktiga frågor som jag gillas hos SD och det är bland annat invandringspolitiken, försvaret, vården, brottslighet och pensionärer.

  • Bejje
    Anton Chigurh skrev 2010-08-31 10:28:48 följande:
    Håhå, fråga du vänstermaffian här i tråden va dom anser om den saken. Alla, och jag menar alla, är per definition rasister som lägger sin röst på SD.
    Jag kan aldrig kalla mig själv rasist eftersom jag har invandrare som är min vänner. En rasist för mig hatar invandrare och vill varken ha hit dom till sverige och vill inte umgås med dom.

    Jag drar inte alla över samma kam även om det ibland kan verka som så. Invandrare som sköter sig, d.v.s. går på SFI och verkligen gör sitt yttersta för att lära sig svenska och komma in i kulturen samt utbildar sig och skaffar jobb är sådana invandrare som jag vill ha här i Sverige.
  • Bejje
    Knugen2010 skrev 2010-08-31 10:49:54 följande:
    Så Jacki Arklövs kompis Andreas Axelsson var inte heller rasist?
    Jag har inte nämnt honom, men jag vill inte heller ha ett sverige fyllt av rasister som mördar folk eller icke rasister som mördar folk heller för den delen. Det är väl ändå ganska självklart Knugen?
  • Bejje
    Knugen2010 skrev 2010-08-31 10:58:03 följande:
    Om 9 av 10 i en skolklass anser att det är okej att mobba den 10:e så är det också teoretiskt demokratiskt. Men är det okej enligt dig?
    Nej det är ju givetvis inte rätt, kan tillochmed vara brottsligt beroende på vilken typ av mobbing det gäller.
    Att välja svensk välfärd före hantering av invandrare är inte brottsligt.
Svar på tråden HEJA SD!