Inlägg från: linaloo |Visa alla inlägg
  • linaloo

    Vårbebis i Umeå 2011?

    det lilla livet: jag var ju på ultraljud när jag trodde jag var i v.11 (10+1), men de mätte bebisen som då var 3 cm och flyttade mig till v.10(9+5) istället. Nu efter att ha blivit flyttad bakåt, så är jag i v.12+0 idag alltså v.13 och enligt min ticker på bloggen så ska den vara 7,5 cm nu.. dock inte mätt den sen ultraljudet. Men hur långt sa dom att du hade gått nu? (de räkna veckor och dagar baserat på längden på bebisen).

    Så hur många blir vi förresten på juntan/fikan på Café Gbg? Tisdag kl.18.30-19.00 nånstans, vilket är bäst?

    linaloo
    lovisa81 
    Kotten bf 2011-05-13 ♥ minbebis.com/blogg/miraklet
  • linaloo


    Idag blev jag nojig igen. 

    Trodde jag fått urinvägsinfektion, sved lite när jag kissade o så. For på stan en sväng och så kände jag hur det började göra lite ont i nedre delen av magen oxå. Ringde mamma o sa att jag trodde jag hade uvi och frågade om jag borde åka till akuten eller om jag skulle vänta till på måndag o fara på vc. Mamma sa att jag skulle fara till akuten, eftersom hon lätt får njurbäcken inflammation o skulle behöva sjukhusvård om det hade varit hon.

    Fick lämna urinprov. Visade sig att det var bra. Jag blev helt paff, var helt hundra på att det var uvi. De tog även crp, som också var bra. Jag tänkte att ja, då får jag väl fara hem igen då. Men då säger läkaren "det här blir en gynpatient". Då började jag bli orolig!

    Gynjouren kom ner, visade sig vara väldigt sympatisk. Han pratade med oss och sa att urinprover såg bra ut och att jag kanske var ett gränsfall. Att jag borde fara på VC på måndag igen och lämna ett morgonurinprov, fr att veta säkert. Sen så sa han att han kunde göra en gyn us +vul om vi ville se så att allt var bra med bebisen. Vilket vi såklart ville, då vi blev erbjudna det.

    Gyn.läkaren var supegullig! Först visade han en sidobild, det första jag kikade efter var hjärtat. Som syndes väldigt tydligt den här gången, tickade på bara bra. Sen visade han oss lårbenet, foten, urinblåsan, ryggraden, hjärnhalvorna o så försökte han få fram kotten mer i profil mm.. CRL var 6,33 cm, så han trodde vi var i v.12+3 istället för v.12+1, men han sa att det handlade bara om nån millimeter hit eller dit, vilken dag man hamnade på. 


     
    Kotten bf 2011-05-13 ♥ minbebis.com/blogg/miraklet
  • linaloo

    DenDärMary: Då är vi 3 tappra varjefall :)

    Finesse: Helt klart! Jag kan nästa tisdag oxå. 

    litetknyte: typiskt! usch va jobbigt att försova sig, hela dagen blir ju förstörd. Hoppas det ordnade sig med inskolningen o det. 


    Kotten bf 2011-05-13 ♥ minbebis.com/blogg/miraklet
  • linaloo

    det lilla livet: Va roligt och visst är det skönt att berätta? som man längtat efter det. :)

    Jag har känt mig hängig i helgen, lite feber, snorig o huvudvärk. Mår dock mycket bättre idag. Skönt i o m att jag har massa pluggande att se fram emot i veckan.  Tenta på torsdag. Ångrar att jag precis kollat igenom gamla tentor, gör mig inte direkt säkrare på utgången, snarare mer osäker :P

    Hur har ni andra haft det i helgen? 


    Kotten bf 2011-05-13 ♥ minbebis.com/blogg/miraklet
  • linaloo

    Jag är brunhårig, har nog en svart jacka på mig, ljusblå stickade vantar o jag kommer ha min stickning med mig :) 18.30 funkar för mig! Fotöljerna blir bra, då är det 50/50 chans på var man ska leta :P


    Kotten bf 2011-05-13 ♥ minbebis.com/blogg/miraklet
  • linaloo
    det lilla livet: Haha, rent teoretiskt så skulle vi väl kunna det, men frågan är vad vi skulle vinna på det :P Jag äter apotekets vitaminer "Kvinna". Vit burk, med rosa lock (finns motsvarande för män, då med blått lock). Jag går in i vecka 14 imorrn (o andra trimestern!! woho!), är inte helt slut, men jag är tröttare än vanligt. 

    Finesse: Jag är fortfarande trött, dock inte extremt. Du får trösta dig med att IKEA i Sundsvall inte är SÅÅ stort. Normalt går man ju igenom på 1 timma (till skillnad mot Ikea i kungens kurva, det tar hela dagen :P) Du får förresten satsa på nästa veckas junta!

     
    Kotten bf 2011-05-13 ♥ minbebis.com/blogg/miraklet
Svar på tråden Vårbebis i Umeå 2011?