Inlägg från: linaloo |Visa alla inlägg
  • linaloo

    Vårbebis i Umeå 2011?

    Finesse: Menade inte riktigt att ge upp så.. Vi fortsatte ju oxå försöka. Menar typ att ni nånstans kanske inte trodde att det skulle gå(även om ni aldrig slutade att hoppas), eftersom ni inte trodde att ni hade nå äl då värdena var dåliga. 

  • linaloo

    Finesse: Haha okej  :) tror dock att det kan vara så många gånger. Hur som helst. Vi ska vara glada åt våra bebisar varje fall oavsett hur de kom till så är dom små mirakel :)
     

  • linaloo

    Tycker helt klart att vi ska dra ihop en syjunta (o man behöver ju inte sy, man kan ju pyssla med vilket pyssel som helst) eller bara fika och snacka skit. :P

    Är förresten bjuden till en syjunta imorron, blev jätteförvånad, men det ska bli kul. Hemma hos sambons kusin. Men får bli mitt broderi istället för stickningen av babyvantar, då hon inte vet att vi ska ha barn. :)

  • linaloo

    Lillstroem: Jag håller tummarna för dig! Eller tummen rättare sagt (är ju tydligen dåligt att hålla två, det var nåt om att lyckan rinner ut i andra tummen eller nåt..)
    Det kommer gå bra. Du får visa bild sen :)
      
    Jag kan som sagt sticka, vet dock inte om jag är nån bra lärare, men jag kan försöka lära dig. www.drops.se har massa gratis mönster som är ganska lätta att sticka efter. Dessutom har de stick och virkskola, där de visar olika typer av maskor etc. Det har räddat mig många gånger.  

  • linaloo

    Finesse: Usch, håller tummen för att det bara är nåt tillfälligt grav.illamående och inte magsjuka. 

  • linaloo

    VEkström: Klart du får! Undrade vart du tagit vägen, mår du bättre nu?

    Ang. Pyssel-Fika-Snacka skit-kväll, frågan är väl bara när? var? och hur? 

  • linaloo

    Tisdag kan inte jag, fick precis veta att vi ska ha styrelsemöte i bostadsrättsföreningen.. ska bestämma vilka lägenheter som ska värderas.. (håller på att ombilda till bostadsrätt).


    Kotten bf 2011-05-13 ♥ minbebis.com/blogg/miraklet
Svar på tråden Vårbebis i Umeå 2011?