Inlägg från: linaloo |Visa alla inlägg
  • linaloo

    Vårbebis i Umeå 2011?

    Ska vi vara hemma hos nån? eller på nåt fik? 

    På nåt sätt så var det trevligt att vara på ett fik, men samtidigt så sitter man ganska öppet bland folk o pratar.. För min del är det ganska lugnt, men jag tänker på er andra som kanske inte berättat för så många ännu..  


    Kotten bf 2011-05-13 ♥ minbebis.com/blogg/miraklet
  • linaloo
    det lilla livet: Jag längtar tokmycket efter att få shoppaloss på bebisprylar! Lovar att det är lika roligt att köpa ilägg till bh'n som det är att köpa första nappen och skötbord mm :P

    Ean: Appropå barnvagnar, så hittade jag en superbra blogg. En barnvagnsblogg, finns massa tester o sånt oxå. barnvagnsblogg.blogspot.com/ 

    Junta-tjejerna:  Ska vi säga på Café station då? Kanske bör boka bord, är faktiskt ganska smidigt att boka i förväg då vi är några stycken. Lillstroem, du kanske kan boka det där bordet som stod lite avskilt? Nån som har koll på hur länge de har öppet förresten?
    Kotten bf 2011-05-13 ♥ minbebis.com/blogg/miraklet
  • linaloo

    Junta-tjejerna: 18.30 funkar för mig och är det nån som inte kan komma till halv, så är det bara att droppa in eftersom. Tycker toalett-knepet var bra :) Sen om bord bokas så blir det ännu bättre. 


    Kotten bf 2011-05-13 ♥ minbebis.com/blogg/miraklet
  • linaloo

    Finesse: Haha, jag har alltid lyckats drömma helt sjuka drömmar, men sen jag blev gravid har de på nåt sätt lyckats bli ännu sjukare :P Grattis till endast 100 dagar kvar! Kommer gå sjukt fort :)


    Kotten bf 2011-05-13 ♥ minbebis.com/blogg/miraklet
  • linaloo

    Alltså, det finns risker med allt. Det är farligt att gå utan för dörren oxå. Sen så har vi väl alla mer eller mindre skavanker, vissa är ju faktiskt vänsterhänta :P Sen även om jag själv aldrig skulle göra det, men min mamma t.ex rökte hela graviditeten när hon bar på mig och jag blev ju någelunda normal varje fall(även om det inte är att rekommendera men ändå) :P Sen så våra far- o morföräldrar har ju på nåt sätt överlevt, utan kostrestriktioner etc oxå. Jag tror kanske inte att det är så bra att köpa hem typ en angelsound och lyssna på hjärtat dagligen hemma själv, men tror helt klart att man kan göra allt 1-6 ultraljud utan större problem. I vissa andra länder(danmark tror jag det var bland annat) så har de ul som rutin varje bm besök t.ex, alltså ca 10-15 ggr under en graviditet. I Sverige är de knappast så frikostiga. Tror inte man behöver vara så nojig över sånt, skulle nog oroa mig mer för alla tillsatser i maten t.ex. typ alla E-produkter och aspartam och sånt. 

    Förresten, tack för ikväll! Det var jättetrevligt, ser redan fram emot nästa träff! 


    Kotten bf 2011-05-13 ♥ minbebis.com/blogg/miraklet
  • linaloo

    Finesse: Trisst! Hoppas hon kryar på sig snart. Jag sitter och letar efter vetenskapliga artiklar och knåpar på projektplanen.. inte alls kul, men ett nödvändigt ont. C-uppsatsen måste ju bli gjord. Förstår inte hur man ska hinna med allt. 


    Kotten bf 2011-05-13 ♥ minbebis.com/blogg/miraklet
  • linaloo

    Hej tjejer!

    Har varit hos barnmorskan idag. Fick lyssna på lillhjärtat!! trots att vi bara är v.14+5 idag! Det gick bra, pickade på som tusan ca 160 slag/min.  Alla prover var bra förutom järndepån som låg på 26, Bm vill att det ska ligga på typ 60. Hb var däremot på 136 g/L både idag och förra gången. Förstår dock inte att depån kan va nästan tom, äter ju apoteket kvinna (som innehåller massa järn) +massa blodigt kött :) Har alltid haft tokbra blodvärde innan. Nu tyckte hon att mitt blod var lite ljust när hon stack mig i fingret. Annars så gick allt bra.  

    Ni som väntar på hp o sjukskrivning, hoppas att fk skyndar sig och att ni får som ni vill.

    Nu kom precis min klasskompis, så nu ska vi leta och börja läsa vetenskapliga artiklar. 


    Kotten bf 2011-05-13 ♥ minbebis.com/blogg/miraklet
  • linaloo

    Chatarinao: Välkommen! Härligt att se lillkillen, vi har varit på två ultraljud(ett privat o ett på akuten) o vi ska på RUL den 7:e dec. *längtar massor* Jag fick ju turen att få lyssna på lillhjärtat idag :) Det pickade på för fullt i 160 :)

    DenDärMary: Blodpudding går fetbort, inte så förtjust i det andra heller :) Har aldrig tidigare haft problem med dåliga värden. Har alltid haft högt. Får helt enkelt börja använda gjutjärnspannan igen. Åker till Egypten på fredag o är borta en vecka. På onsdag kväll har vi infomöte om brf o sen så ska det ju packas o grejas innan. Så för mig är det svårt med en fika den här veckan. Hoppas några andra är på istället :)

    Finesse: Skönt med skyddad SGI.. jag har noll koll på sånt i och med att jag redan vet att jag kommer få överklaga om jag inte nöjer mig med 180 kr/dag. Fint Ebbas rum blev förresten!

     


    Kotten bf 2011-05-13 ♥ minbebis.com/blogg/miraklet
Svar på tråden Vårbebis i Umeå 2011?