• Bling1975

    Någon som själv köpt sperma från en spermabank?

    European sperm bank är jättetrevliga att ha att göra med. Mejla dem och fråga om de har någon som kan matcha din man. Man kan även skicka en bild till dem så kollar de igenom och ger ett förslag på donator.

    Vi har inte beställt ännu men jag har haft ganska mycket kontakt med dem då jag föredrog några donatorer på deras amerikanska systerbank. Vi är dock mer intresserade av intressen och akademisk inriktning än utseende. Jag är blond och blåögd och min man har brunt hår och gröna ögon, och vi har båda väldigt ljusa och väldigt mörka personer i familjen, så våra barn kan nog få vilken hår- och ögonfärg som helst ändå.

    Andra alternativ är:
    www.xytex.com
    www.cryobank.com


    Stitch längtar efter Lilo
  • Bling1975

    Jag har några favoriter undansparade, men vi är inte där ännu så min man har inte tittat. Vi ska göra vårt sista försök med egna embryon snart och hoppas såklart på det. Efter det är min mans spermier slut så då blir det donation om det inte tar sig.


    Stitch längtar efter Lilo
  • Bling1975

    Alla vet att min man är steril efter cancern och vi är rätt öppna med hela vår historia. Vi var i IVF svängen redan innan han blev sjuk så vi har väl vant oss vid tanken under de här 5 åren som vi har längtat.

    Min man är ibland ganska ledsen, genetiken är viktigare för honom än för mig. Så han vill inte riktigt planera för nästa steg innan det är kört. Han vet dock att jag gör det och tycker det är bra. Vi har givetvis pratat om de viktigaste detaljerna men han vill inte välja donator nu.

    Jag kan ibland känna att det ska bli skönt när de egna försöken är över, det är så pressande. Vi har även problem med upprepade missfall och går hos en expert i London. Enligt honom är ett av problemen kompabiliteten mellan oss då 1 av 4 embryon riskerar att skapa en immunologisk attack. Nu får jag massor med mediciner för bland annat det och några av de jobbigare slipper jag med donator.

    Hur känner din man?


    Stitch längtar efter Lilo
Svar på tråden Någon som själv köpt sperma från en spermabank?