Inlägg från: Mamma till bröderna bus |Visa alla inlägg
  • Mamma till bröderna bus

    Vet ni tjejer.. jag vet att jag varit lite off, har varit mycket med jobb, besök från min syster dotter som bor i skottland osv.. Men jag är lite chockad här hemma.. jag är gravid igen.. Plussade tidigrae idag.. trode verkligen inte att jag var gravid utan testade mest för att en kompis tyckte det var dags.. så.. bf 6 december.. om allt går som det ska den här gången..


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    här är det deppigt.. fick en liten blödning och åkte och kolla.. men gav inte mycket hopp.. såg ut som om jag var i v 4-5 men enligt när jag testade och sista mens så är jag i v 7... ska tillbaka om två veckor.. så får vi se.. men är det ett mf till så blir det utredning.. jag är inne på 5:e graviditeten men bara ett barn.. suck...


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    Ja, hur går det.. blöder inte, men kommer små spottings ibland, har kvar gravidsymtom och bara väntar på att utstötningen startar, vill verkligen slippa cytotec då det gör väldigt ont.. Vi tog beslut om att berätta varför vi var nere för felix så han vet nu, men han tar det med ro. den 2 maj ska jag på nytt vul och se hur det ser ut, räknar inte med annat än att detta är åt pipan igen..

    skriver inte så mycket just nu, har fullt upp att få dagen att gå utan att tänka för mycket och njuta av påsken..
    glad påsk på er alla söta rara=) jag ska bli mer trevlig snart igen..


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    snarko- låter skönt med spa=) här var lösningen på tvättmostret att mamma helt enkelt låg utslagen i värsta förkylningen, tvätten är ren, men den ligger och väntar på att bli bortplockad oxå, men tror att jag får ta det när jag är helt frisk, hostar som en tok så fort jag gör något.. och tack alla fina =)


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    Vilket väder tjejer!!! Jag har varit skit förkyld flera veckor så jag gick till närakuten i helgen med både mig och felix eftersom vi hostar som tokar.. Enl den läkaren så har min förkylning varit mycket jobbigare än vanligt då jag fått mer vätska i kroppen som pga förkylning satte sig i slemhinnorna (pga bönan i magen) Så jag hör inget, hostar, snorar och har ont i halsen har haft det sen i påskas.. nu fick jag en kortisonnäspray (som är tillåten fast man är gravid) man tar den på morgonen två sprut/näsborre och har tagit den i två dagar bara.. och halsonda är nästan borta, snorar väldigt mycket mindre och jag känner lukt igen och med luktsinnet så eskalerade illamåendet dock.. man kan ju inte få allt.. det kommer ta några dagar till innan allt är borta, men jag mår mycket bättre..

    snarko- vad spännande och läskigt, jag är så feg när det gäller jobb, jag önskar dig väldigt mycket lycka till =)


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    Snarko- Japp det är den jag fick, 3:e dagen idag med den, hoppas att min hörsel snart är tillbaka, näsan och halsen är stor skillnad, Hostan blev bättre så snart halsen blev det.. lycka till idag på intervjun oxå. Jag har berättat för chefen att jag är gravid, de andra får veta när jag sett ett till ul som ser bra ut.. är lite nojjig efter alla mf.. när berättade ni för blivande storesyskonet att ni hade bebis i magen, jag har en kompis som är gravid och Felix frågar miljoner frågor om detta med bevisar. Jag vill vänta lite, men får nous mig i läppen flera ggr om dagen för att inte avslöja än...


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    nollan, vad trevligt det låter.. eller inte, drygt att det ska krångla...

    mitt illamående växer och växer, lite jobbigt men samtidigt känns det bra.. vill göra ett nytt ultraljud och kolla så allt är bra. Efter mitt dietande så har alla på jobbet stenkoll på vad jag äter, när jag äter osv jag dietar ju inte nu direkt.. är hungrig mest hela tiden, min mage putar lite när jag sitter och eftersom jag äter mer nu så kollar alla midjemåttet på mig, håller på att bli knäpp, men vet inte när jag ska våga berätta..


    Felixmamman
Svar på tråden ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~