Inlägg från: Snarkofagen |Visa alla inlägg
  • Snarkofagen

    ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~

    Vi har också haft en backlash med vintern och det är så tråkigt. Nu har det iofs börjat töa bort - igen. Så nu får det gärna försvinna för gott! Idag är det vårdagjämning, tjohoo! 

    Snart är det april och det är dags för Aston att fylla ett år. Gud, vad tiden går FORT! Och om en vecka åker vi till Barcelona. Härligt! Längtar.

    Nollan - nu är det verkligen nerförsbacke med skolan. Ge ditt sista och koncentrera dig sen på att vara mamma. Skönt att få släppa skolan!  

  • Snarkofagen

    Åh, men SKIT och PANNKAKA! Jag trodde det var SLUT med strul från förra företaget nu! Vad upptäcker jag - jo, de har inte rapporterat in min inkomst till Skatteverket! Vafaaaaan?! 

    Jag har berättat att de inte har betalat in min pension, va?

    Ett av de där företagen som jag väntar på svar ifrån är ihopnystat på nåt galet sätt med det här företaget. Jag vill verkligen INTE ha det jobbet. Fy satan. Nä, ett stort glas vin är vad jag behöver idag.  

  • Snarkofagen

    Mäh. Svara på mitt sms i stället för att kommentera här…

    Tack för din omtanke. Det här kommer nog sluta väl. Jag hoppas det i alla fall.  

  • Snarkofagen

    1 tu 3 - vi skulle träffats igår på lunch men Aston kände att han vllle vakna redan kl 5 på morgonen Så jag avbokade vår dejt och sov hela förbannade förmiddagen. Både jag och Aston vaknade helt yrvakna kl 13… Obestämd

    Men HU vilket härligt väder vi har! Visst vågar man säga att det är vår nu? I alla fall här i Stockholm. Ella behöver ny vårjacka. Köpte överdragsbyxor till Ella på Polarn o Pyret. Har insett att de är helt avgjort bäst, har gått igenom både HM, Lindex och KappAhl. Vad tycker ni? Har ni andra erfarenheter? 

  • Snarkofagen

    teasa - hoppas du fått en skön helg. Visst är det härligt med ärvda kläder?! Vi ska hem till min kompis idag och kolla kläder till Ella. Jag tycker det är så skönt att slippa jaga runt i affärer, tvätta för att de ska bli mjuka och sedan lägga undan om ett halvår. Perfekt med mjuka, använda kläder. Och miljövänligt, inte minst. Och billigare  

    Inga överdragsbyxor? I min värld existerar inte det Vad leker de i när de är i typ sandlådan, då? Och på förskolan?

    Idag är det en ny söndag och ett nytt hus att kolla på. Det förra ökade med EN MILJON i pris! Huvva! Och det var inte ens VÄRT det! Det här huset lär väl ta samma väg, tyvärr. Men vi måste kolla i alla fall. Det kostar ju inget. Än.

    Sommartid. Njut. Kram! Solig 

  • Snarkofagen

    Men mejja, vilken grej med Ville! Är det förkylningsastma, tro? Tur att det är andra barnet. Iofs är du en cool mamma men med första barnet hade det nog varit jobbigare som förälder, tänker jag. 

    Jag köpte fodrade överdragsbyxor till Ella på Lindex i höstas och det var bara skrutt. Det läcker in i sömmarna så därför tänkte jag testa PoP.

    teasa - skönt med utrensningar! Jag står själv mitt i sorteringsträsket och plockar ut sånt som ska säljas och sånt som ska skänkas bort. Köpte kläder av en kompis till Ella och nu är hela garderoben proppfull. Hur mycket kläder kan en fyraåring HA egentligen?!

    På torsdag åker vi till Barcelona. Det ska bli så härligt! Barnen är snoriga just nu så jag hoppas att vi vuxna inte blir förkylda till resan *håller tummar* 

  • Snarkofagen

    Hej i sjukstugorna! Hoppas barnen mår bättre nu. 

    bussig - WOOOHOOO! GRATTIS! Så KUL! Håller alla tummar jag har för att det går vägen den här gången. Jag lever med alla våra graviditeter, det känns som att vi alla lever med varandra på något sjukt sätt. Och det gör att det även är min sorg när det händer något tråkigt hos oss. Men. Tummar hålls!!! Hjärta 

    nollan - snacka om nerförsbacke och solsken i ryggen! Nu är det verkligen bara raksträcka rakt fram och lite gas i botten. Aldrig mer skolbänk - tänk! Fan, vad BRA du har varit!

    Barcelona var fantastiskt. Lagom varmt, sådär 23-24 grader. Det var såklart lite jobbigt för Ella att maten inte var som hemma och det var det jobbigaste, att hon inte åt ordentligt. Det är så FRUSTRERANDE när man köper dyr mat till henne på restaurang och hon inte äter. Det finns ju inte barnportioner utomlands, direkt. Det är vuxenportion som gäller Obestämd 

    Men det gick jättebra med de sena kvällarna, det myckna promenerandet och alla andra ändrade rutiner. Barnen var helt fantastiska, faktiskt. 

    Så nu har jag kraschlandat hemma i Sverige, Ella är på fsk och jag och Aston har städdag idag. Jag hade lyckats förtränga att jag inte har något jobb och känner att det knackar mig på axeln igen. Urk.  

  • Snarkofagen

    mejja - wow! Kul med inflyttning snart! Det vore himla kul att komma och hälsa på hos er. Och det vore HIMLA KUL om vi alla kunde träffas någon gång irl  

    nollan - jag skulle nonchalera honom. Du är snart borta från skolan och behöver inte konfrontera honom med det där. Eller menar du att han skulle kunna göra dig "skada" på något sätt med sin aggressivitet och osäkerhet?  

    Idag var jag på en inofficiell arbetsintervju. Är jätteosäker till jobbet eftersom det kommer innebära "bara" projektledning och administration. Jag vill driva egna projekt, har jag kommit på. Funderar på att starta eget företag och ragga egna uppdrag. Jag tänkte kalla företaget för Rocket Science, haha! 

Svar på tråden ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~