Inlägg från: Snarkofagen |Visa alla inlägg
  • Snarkofagen

    ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~

    Skönt med sjukskrivning, bussig! Hoppas du slipper kryckor i alla fall. En kompis var tvungen att gå på kryckor, stackaren Och vilket helvete med stambyte. Vissa grupper, typ gravida, småbarnsföräldrar och äldre, borde kunna evakueras tycker man. Var bor svärmor? I närheten? 

    Ella har tre veckor kvar innan förskolan börjar igen. Tror hon längtar lite. De blir ju störst nu på hennes avdelning, hon och hennes tre tjejkompisar. Va - de störst?! De som är så himla små och pluttiga

    Ibland funderar jag över de stackare som hänger här på FL. Jag är förbi den tid då jag hängde här varje dag, hade väl ett behov som behövde fyllas på ett eller annat sätt. Nu tycker jag mest att det är freakshow i varenda tråd. Är det inte "Hjälp, är jag gravid?" så är det "Min man knarkar och jag gillar inte det". Var och varannan verkar anmäla sina grannar till soc för än det ena, än det andra. Är de verkligen på allvar?!  

  • Snarkofagen

    Vad ska ni ha för vagn, bussig? 

    teasa - vad betyder "kväsigt"?

    Nu har vi varit ute på sjön i en vecka - härligt! Vi var "bara" ute och seglade i en vecka men det var ändå tillräckligt för att det ska kännas rejält.

    Måste lägga Aston, återkommer lite senare när jag får ha datorn i fred… :-/ 

  • Snarkofagen

    Hmmm… Jag har ju Astons "gamla" vagn kvar, en Brio Sing som jag ska lägga ut på Blocket typ närsomhelst. Den är galet lättkörd och supersmidig att hantera. Däremot är jag en sån person som går långpromenader i skog och AVSKYR när vagnen skramlar och har sig. Vilket den här gör. "Störst på bussen", skriver du. Ja, Brio Sing är lite bredare om hjulen än en vanlig enkelvagn. Men det var inte så att det störde mig, direkt. 

    Fast näää. Jag var ju SJUKT missnöjd med den när det var vinter. Så jag ska nog inte sälja den till dig. Det vore inte schysst. Men om du verkligen VILL köpa en Brio Sing, får du ett riktigt bra pris av mig. Och en garanterat pedantskött vagn. Dessutom har jag lite gravidkläder som du ville kolla på. Ska vi träffas någonstans nån helg? Jag kan komma hem till er med barnen, kanske? 

    Ett annat tips är Teutoniavagnarna. Jag var väldigt nöjd med Ellas vagn!

    Nu måste jag försöka styra upp allt; 

    teasa - du fick nytt jobb förra hösten, va? Som du slitit hund med? 
    mejja - söker nytt jobb i nya hemmatrakten snart
    Nollan - spricker snart och ska inte jobba på ett tag 
    bussig - samma sak där
    Daimis - flyttar till Knivsta och söker jobb någonstans? 
    1 tu 3 - jobbar och jag vet var  
     
    Ja, i morgon börjar jag jobba igen. Orkar inte bläddra tillbaka men visst har jag berättat att jag ska tillbaka till företaget som varit så skitiga mot mig? Aja. Det är ett jobb och just nu finns det inte så många att söka så det känns ok. Inte bra, det känns "bara" ok. Samtidigt väntar jag på antagningsbesked från universitetet, det bör trilla in i morgon tror jag. 

    Fast det är ok att gå tillbaka till det där stället. Jag har ju aldrig varit tvåbarnsmamma i arbetslivet så det känns ok att gå till ett företag som jag känner igen när såna rutiner ska sättas. Dessutom ska jag opereras i höst, har jag berättat det? Jag har en cysta på äggstocken som ska tas bort och jag blir tydligen sjukskriven en vecka. 

    Ha det gott, tjejer! 

  • Snarkofagen

    Åh HERREGUD vilken första vecka det har varit på jobbet!!! Jag har slitit som ett DJUR och har redan hunnit vara hos kunden och hälsa på i Härnösand. Skrikandes Jag har arbetat ensam hela veckan, min kundansvarige har varit på semester och det har varit ett helvete. Men men. Som sagt. Det är ett jobb. Bättre betalt än att gå på a-kassa i alla fall. 

    bussig - ha så "skönt" under din sjukskrivning. Kommer du att kunna vila med gubben jobbandes hemma, då?  

  • Snarkofagen

    Hej, kikar in snabbt för att se hur ni alla har det. 

    Nollan - IIIIIHHHHH så spännande!

    bussig - Trist att du har ont. Men ba att du får kryckor och vattengympa.

    Säger som mejja, jag avundas er inte. Jag har gjort mitt nu

    Måste sluta, jag har lite fix å trix i kväll.  

  • Snarkofagen

    GRATTIS, 1 tu 3! Så KUL! 

    Aston började inskolning i onsdags. Tre dagar och sen ska det visst vara klart. I går, dag 2, grät han så han hulkade när pappa hämtade honom. Och i morse tvärnitade han i dörren när pappa lämnade

    Men idag tog han sina första steg! Och står upp med toppenbra balans. Han är lite sen, den här killen. 16 månader. Ella gick redan vid 12 månaders ålder.  

    Jag orkar inte skriva så mycket, har haft fullt upp på jobbet och sitter med ett välbehövligt glas vin och njuter av tystnad. 

    Trevlig helg, alla toppentjejer! 
     

  • Snarkofagen

    Uuuuhhh… När du beskriver din foglossning, kommer smärtan tillbaka som ett brev på posten Jag minns smärtan, hur jäkla ont det gjorde i olika lägen. 

    Hoppas det blir bättre snart!  

  • Snarkofagen

    Hej hej hallå! Kikar in snabbt i väntan på att middagen blir klar. 

    Ryktet säger att Nollan är i full gång med att föda barn. Men det är bara rykten. Ooooohhh…

    Trevlig söndag, alla!  

  • Snarkofagen

    Åh, härligt Nollan! Hoppas det inte gjorde något att jag outade dig lite här. Vad glad jag blir när du beskriver att du fick en drömförlossning. Så värdefullt! 

    Jag ser VERKLIGEN fram emot att träffas - någon gång i livet måste vi väl ses, allihop?!

    Idag har jag hängt hemma i sängen, hösten första förkylning har intagit vår familj.  

  • Snarkofagen

    Jamen, på tal om hög feber - i natt vaknade jag av att jag hörde att Aston stod upp i sin säng och skakade den. Haha! Han hade ställt sig upp och stod och ruskade sängen. Och sov! Förvånad Han sa inget, grät inte eller nånting. Innan jag fattade att han STOD upp, trodde jag att han hade feberkramper. 

    Ja, nu kommer det nog att trilla på med förkylningar. Aston har sitt livs första förkylning, hyfsat lindrigt. Få se hur det blir framöver.  

Svar på tråden ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~