• sonja34

    Bröst... tuttar... boopisar... lökar... meloner.... mm mm

    JAg har så svårt att förstå den här fixeringen vid en kroppsdel.. Sex handlar ju om njutning och beröring, inte om centimetrar och volym.

  • sonja34

    Meli: Visst får du eller någon annan tycka det är snyggt med silikonbröst men vad jag irriterar mig på är att vissa tror på att sexlivet ska bli bättre, vilket jag har svårt att tro. Är du tjej med stora hämningar eller dyl vilket gör att du har svårt att koppla av med en kille så tror jag inte att det blir bättre med ett par bitar silikon. Din kille blir inte heller snyggare eller bättre i sängen och definitivt inte rikare av silikonbröst.

  • sonja34

    Vill tillägga att jag har två nära vänner som opererat och de förstår inte i efterhand hur de tänkte för inte har det ändrat något i deras liv, bara bröst omfånget.

  • sonja34

    Ja, det finns ju massor av argument. Men varför inte vara stolt över att man har blivit mamma. Det innebär ju även att brösten ser annorlunda ut, de har ju närt ditt lilla barn. Om det finns någon kille som inte kan acceptera det så vet jag inte om han e något att hänga i julgranen.. Eller?

Svar på tråden Bröst... tuttar... boopisar... lökar... meloner.... mm mm