• Anonym

    Min man runkar tydligen på jobbet!

    Ställ inte frågor som du inte vill veta svaret på.
    Jag tror faktiskt att nästan alla män (med ett jobb) har gjort det någon gång.

  • Anonym
    Anonym (Mini) skrev 2010-10-11 22:32:26 följande:
    Jag tycker att det är ascoolt att han fixar att göra det på jobbet.

    Jag (tjej) har aldrig fixat att göra det där. För det första är inte toan så himla käck miljö. Sen skulle jag hela tiden sitta och vara orolig för att nån skulle komma och dra i dörren och fråga vad man höll på med.

    En undran till killarna som "gör det" på jobbet - är ni inte rädda för att komma ut med fläckar?
    Sen är ju kontorsmiljön så jäklarns trist också. Fula medelålders gubbar med ölmagar, lysrör, jobbstress, halvsunkiga toaletter och trist inredning. Fast alla har väl sina preferenser antar jag.
  • Anonym

    Jag (tjej) har onanerat på jobbet. Hade helt enkelt tråkigt när jag jobbade natt som ssk och satt helt själv på expeditionen. Alla boende sov. Fanns absolut nada att göra. Fast det hände bara en gång.

  • Anonym

    Tycker din reakton är märklig!!!! Jag skulle inte bry mig för 5 öre om min man runkade på jobbet! Han har högre sexlust än mig, så det är ju skitbra att han tar hand om det själv!!!!!

    Runka på gott folk!!!!

  • Anonym
    AndromedaA skrev 2010-10-12 02:25:33 följande:
    Finns kanske yrken som är mer eller mindre anpassade också. Man vill ju inte att lokföraren runkar loss på arbetstid.
    Det går alldeles utmärkt och onanera där med.
  • Anonym

    När jag var yngre och hade större sexdrift onanerade jag ofta på jobbet. Tycker TS visar konstig syn p onani och hennes mans sexualitet. Sedan tycker jag inte miljön spelar ngn roll. Man rör sig själv och inte något annat. man kan lika väl sitta i en gödselstack om runka. Slappna av lite för bövelen.

  • Anonym

    Kontorsråtta här (tjej) och jag gör det med på jobbet om lusten faller på! Har till och med gjort det i bilen på väg hem (ja, inte världens bästa trafiksäkerhet). 

  • Anonym
    Anonym (haha) skrev 2010-10-12 11:46:16 följande:

    kanske inte ts mening. men denna tråd blev rätt rolig. haha!

    kamerabevakade datasalar, ryckande i toa dörrar "vad gör du där inne?!" hahahahahah!!

    skulle bli riktigt paff om någon ryckte i dörren o frågade vad ja gör inne på toan., skulle man dra till de på jobbet o någon rycker skulle man skrika tillbaka "jag sitter o skiter!!" eller? hahahah, va kul :D

    hur som helst skulle jag inte pilla till det på jobbet heller, jag behöver lixom hjälp på traven och är nog lite högljudd med!

    sen skulle de kännas lite konstigt om mannen gör det på jobbet, bara för att man tänker "vad tusan är det som kittlar där som gör att du måste dra till där?!"


    Nu har du nog fått saker och ting om bakfoten. Det behöver inte vara någon som helst koppling till arbetet, miljön, kollegor eller någon annan därstädes person som får lusten att plötsligt infinna sig. Under en dag går kåtheten i cykler och vissa har sina peakar på förmiddagen eller någon gång under dagen. Killar har nog lättare att få lust lite närsomhelst medan kvinnan måste kanske ha någon sorts ytterligare stimulans och miljö som främjar lust.

    Men förutom allmän lust som kommer och går kan det också vara så att personen tänker på sin sambo, på det senaste samlaget och blir upphetsad och går till toaletten för att onanera. Inga konstigheter.

    Att misstänkliggöra en person som onanerar är löjligt.
  • Anonym
    Anonym (haha) skrev 2010-10-12 13:09:35 följande:
    yeye whatever, jag är mega löjlig säger vi då. men jag skulle ändå misstänliggöra mannen. alla är vi olika.

    hur som ser jag inte på detta som en big deal, om killen skulle förklara för mig att de inte är någon på jobbet som är tändande och att det är bara den själv de hänger på eller något sådant oskyldigt. såå skulle ja bara tycka "trevligt för dig". DOCK skulle tanke nummer ett vara lite panik artat typ "ÅH NEJ HOPPAS INTE DE ÄR NÅGON SNYGG BRUD DÄR SOM HAN FANTISERAR OM!!!"

    efter en förklaring att det inte är så skulle jag inte bry mig. hans kropp, han får vel dra en lunchrunk om de är vad som behagar honnom.

    men tråden blev rolig! om inte alla torrisar tar allt så seriöst skulle ju livet bli lite roligare.
    Då har du lite väl mycket kontrollbehov och/eller dålig självkänsla. Man kan inte ha total kontroll på sin partners tankar.
  • Anonym

    Jisses, jag är kvinna & jag brukar onanera när lusten faller på, vare sig det är hemma eller på jobbet.......

Svar på tråden Min man runkar tydligen på jobbet!