Inlägg från: kallelina |Visa alla inlägg
  • kallelina

    Stickningsinspiration

    Här har du mig! Jag stickar och virkar! Just nu blir det mest raggsockor förstås. Och barnkläder. Håller även på med ett par torgvantar med lock, den ena är klar förutom själva locket. Handsken är färdig. Jag ligger lågt ett tag för jag har inte bestämt mig för om jag ska göra det där locket eller inte...under tiden stickar jag en fuskpolo till treåringen. Och så virkar jag en gardinkappa som jag är jätteless på...ska väl lägga in lite effort så jag blir av med den... vad har ni för alster på gång?

  • kallelina

    Jag tycker om de där självmönstrande garnerna, Fabel, Opal, Regia, OnLine och så vidare. Och ullgarner i allmänhet. Akrylgarn är inte roligt, det blir så fult efter några tvättar. Fast det händer att jag stickar i akryl också, är det någon som har ett tips på akrylgarn som klarar av att tvättas utan att bli noppigt så är jag glad.

    Gällande raggsocksgarn måste det vara rätt så hårt spunnet garn, är det för fluffigt så blir det sådär noppigt och det gillar jag INTE. (Nu pratar jag stickning).

  • kallelina

    Vad är "magic loop"? Jag har för mig att det är något som gör att man kan sticka två strumpor simultant, men hur fungerar det???

Svar på tråden Stickningsinspiration