• emhu

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    Nube skrev 2018-09-28 19:09:09 följande:

    Angående syskonförsök.. undrar när man göra IVF igen?


    Glömde fråga: har ni något i frysen eller blir det en helt ny behandling?
  • emhu
    Percafluviatilis skrev 2018-09-28 23:41:10 följande:

    Tyvärr funkade det inte för oss denna gången heller :( Tredje återföring, 3e och 4e embryot. Vi har tre frysta och en behandling kvar. Känner att vi måste undersöka mitt immunförsvar och livmoder nu..


    Beklagar verkligen :( men det är ju jättebra att ni har några till i frysen. Har du provat kinesisk medicin/akupunktur innan insättning?
  • emhu
    Nube skrev 2018-09-29 09:55:09 följande:

    Det blir en helt ny behandling..sist fick vi ut 4 ägg (om jag kommer ihåg rätt ) och 3 befruktades men bara 1 som överlevde och blev dottern :) Hade så klart haft skönt att ha nåt i frysen men det hade nog varit för mycket att begära med mitt amh :/


    Då är det bara att samla krafter och köra på :) jag har fått för mig att man kanske inte blir lika uppslukad av ivf'andet när man redan har en liten. Så den här gången kommer det säkert kännas enklare :)
  • emhu
    Nube skrev 2018-09-30 21:09:44 följande:

    Ja, jag hoppas det! Och det känns kanske inte lika tungt när man redan har ett barn. Men ju mer jag tänker på ett til barn desto mer vill jag ha ett :) Men idag fick jag tillbaka mensen igen, var jätteförvånad imorse. Tänk om vi skulle kunna lyckas bli gravida själva!

    Men snart är det väl bebisdags för dig? :)


    Jag har läst om många som har fått tillbaka ägglossningar att efter graviditet och amning. Som om kroppen helt plötsligt "fattar" vad den ska göra. Passa på att försöka nu...om ni får tid över ;)

    Ingen bebis än så länge...BF+10 idag och jag vill bara lägga mig ner och gråta. Har aldrig känt mig så maktlös någonsin.
  • emhu
    Nube skrev 2018-10-02 21:47:16 följande:

    Åh jag förstår att det är jobbigt att vänta men snart är underverket här! Ni har en fantastisk tid framför er! Visst blev ni gravida utan hjälp?

    Jo, jag tror att jag hade ägglossning för ett tag sedan för jag fick tydliga ägglossningsflytningar.. så jag tror vi ska börja försöka snart på egen hand. Man vet ju aldrig! Hoppas kan man ju alltid :)


    Ja precis! Vi skulle just påbörja vår ÄD-behandling på Huddinge sjukhus när jag fick reda på att jag var gravid :)

    Hoppet är det sista som dör. Försök att inte tänka så mycket på det och mys när ni har tid och lust. Det tror jag är framgångskonceptet när det kommer till att göra barn på egen hand. De två gånger som jag lyckats bli gravid är precis när vi har fått reda på att vi ska få hjälp. Det är som att kroppen slappnar av då tror jag.
  • emhu

    Äntligen är vår lilla kille på utsidan. Han kom natten till den 5:e efter en okomplicerad igångsättning i 42+0. Jag hade börjat öppna mig när jag kom in så dom satte en ballongkateter direkt och därefter öppnade jag mig 1 cm i timmen med helvetiska värkar. Fick epidural vid 6 cm och det var rena himmelriket!! Sedan tog det tid innan han trängde ner ordentligt men efter en del akrobatiska övningar kom krystvärkarna med besked. Efter 1 timme av krystvärkar var han ute. Det mest fantastiska ögonblicket någonsin.

    Bävade inför igångsättningen men det fungerade hur bra som helst! Så himla nöjd med hela upplevelsen. Nu njuter vi av vår lilla kille <3

  • emhu
    larssonc skrev 2018-11-20 14:50:32 följande:

    Jag är i sån chock. I januari 2017 fick jag besked om mitt låga amh, 03 var det då. Blev inte beviljad ivf och skulle enligt läkarna förmodligen aldrig bli gravid.

    Med hjälp av lutinus blev jag gravid naturligt och sonen föddes mars 2018.

    I oktober var jag hos läkaren igen för att se så allt såg bra ut och prata om syskonförsök. Skulle inte hoppas så mycket på ett mirakel till sa han. Jag hade vad han kunde se ännu färre ägg nu.

    Idag plussade jag igen. Naturligt. På första ägglossningen efter jag var hos läkaren. Det känns så galet. Jag hoppas så att bebis väljer att stanna hos oss.

    Ge inte upp alla ni med lågt amh, mirakel sker!


    Åh grattis!!! Jag håller alla tummar och tår för att bebis vill stanna kvar hos er. Tänk positivt, de flesta graviditeter slutar med bebis!

    Jag var på återbesök hos barnmorskan idag och fick "godkänt" efter förlossningen så nu börjar vi med syskonförsök. Jag helammar så jag har inga förhoppningar än på ett tag men skam den som ger sig!
  • emhu
    Zwillinge86 skrev 2018-11-27 17:03:33 följande:

    Hejja er! All kärlek och lycka till <3 vi har just lagt våra syskonförsök på hyllan efter 4:e missfallet i år.


    Beklagar verkligen Zwillinge! Jag hoppas att det blir ett syskon förr eller senare ändå. All styrka och kärlek till er!
  • emhu
    Aylina88 skrev 2018-11-29 21:01:31 följande:

    Hej tjejer!

    Hur låg amh hade ni när ni blev gravida?

    Kram


    Lägre än 0,05. Hade inte haft naturlig mens på 18 månader.
  • emhu
    Aylina88 skrev 2018-12-03 00:16:04 följande:

    Vad gjorde du för att lyckas bli gravid <3


    Jag vet inte faktiskt. Jag har lyckats bli gravid två gånger och bägge gångerna har varit inför att vi skulle få hjälp med IVF första gången och äggdonation andra gången. Det är precis som att jag slappnar av när jag vet att vi ska få hjälp och då bara fungerar det.

    Men jag äter omega3, d-vitamin, k-vitamin och b-vitamin, vet inte om det hjälper till på traven eller inte.
  • emhu
    Nube skrev 2018-12-12 21:46:07 följande:

    Hej! Vi har också börjat med syskonförsök här hemma :) Jag ammar också fortfarande och har aldrig blivir gravid naturligt sedan vi började försöka men mam vet aldrig! Hoppas hoppas! Annars blir det IVF nästa år igen

    Hur går det för er?


    Skam den som ger sig!

    Vår lillkille har hunnit bli 2 månader nu...tiden går så himla snabbt! Angående syskonförsök så provade vi att ha sex i helgen och det gick absolut inte...gjorde sååå ont så vi avbröt. Nu är jag rädd att det ska göra ont igen. Tror att jag inte riktigt kan slappna av med bebis i hemmet. Ska se om min syster kan tänka sig att ta honom ett par timmar nu i julhelgen så vi får lite ensamt idag så jag kan slappna av ordentligt :)
  • emhu

    Men wow! Grattis till er som är gravida :) så häftigt att det faktiskt funkar trots lågt amh. Vi har börjat planera för syskon och hoppas på att det ska gå vägen på egen hand. Jag helammar dock och tänkte göra det ett tag till så jag förväntar mig inga under innan amningen trappas ner. Jag börjar jobba lite smått i maj så vi får väl börja tänka på att trappa ner amningen om några veckor. Då hoppas jag också på ett till litet mirakel!

  • emhu
    germany skrev 2019-03-02 11:55:48 följande:

    Varit aktiv i denna tråd för något år sedan.

    Vi har 2 mirakelbarn som kommit till på naturlig väg trots lågt AMH.

    Nu är jag 40 + (45) och precis när jag börjat acceptera att det inte blev någon 3:a för oss så sitter jag nu här med ett starkt graviditetstest taget för några dagar sedan.....AMH tog jag om i december i samband med andra prover som inte hade med barnverkstad att göra och det visade 0,1.

    Fantastiskt kan man tycka (en del av mig tycker ju att det är fantastiskt).....men också väldigt väldigt jobbigt att ta emot detta plus då jag & mannen helt fullt ut accepterat att vi är 2 barnsföräldrar och nu tvingas ta ett väldigt svårt beslut hur vi ska göra kring att behålla eller ej.

    Ni som är yngre ska inte sluta ge upp....för trots lågt AMH så har det inte med det provet att göra om man kan bli gravid eller ej. 


    Grattis! Helt fantastiskt vad kroppen kan när den vill :) hoppas ni kommer fram till vad ni vill göra med plusset. Man får lov att ha delade känslor, glöm inte det!
  • emhu
    larssonc skrev 2019-03-11 14:04:28 följande:

    I torsdags var vi på rul (vecka 18+5) och det konstaterades att vår sons hjärta inte längre slog. I fredags fick jag föda fram honom. Det var det VÄRSTA jag gjort i hela mitt liv. Jag kan fortfarande inte förstå att det här har hänt. Jag känner mig så fruktansvärt trasig. Sorgen äter upp mig. Jag ville så gärna få ge vår son ett syskon. Nu är jag rädd för att det aldrig kommer bli så. Att när sambon är redo att försöka igen är min tid ute. Hur fan kan livet vara så orättvist?


    Åh nej, det värsta som någonsin kan hända. Beklagar verkligen. Jag kan inte tänka mig den sorg det måste innebära att förlora ett barn. Ta hand om varandra och låt sorgen få ta plats och tid <3
  • emhu
    Nube skrev 2019-03-06 07:29:59 följande:

    Hej tjejer! Från glädjen att vara gravid till sorgen att få missfall - det går tyvärr alldeles för fort. Vår resa till att få syskon tog slut igår när jag började blöda. Men vi kommer att kämpa vidare och försöka på nytt lite längre fram. Vi är ändå glada att vi lyckades bli gravida själva och förhoppningsvis kommer vi lyckas igen. Annars blir det IVF igen. Hoppas ni mår bra!


    Tråkigt Nube att det slutade i missfall. Men det är ju positivt att ni lyckades på egen hand.

    Idag har jag haft ägglossningsflytningar så jag hoppas att jag och sambon kan få lite egen tid om Lilleman kan tänka sig att sova utan att ha min tutte i munnen hela kvällen :D
  • emhu
    Frazze skrev 2019-04-12 16:52:44 följande:

    Hej hej! Jo, de ringde från gyn igår och sa att de sjabblat med remissen till mitt blodprov, så jag fick ta ett nytt igår. Suck! Men de ringde idag och sa att mitt hcg låg på 419 vilket var en rejäl höjning. Vi stoppade in två st blastocyster och fundetar nu på om BÅDA tagit sig???? Ja, då har vi att göra sen Kram


    Grattis till graviditeten Frazze!!! Så häftigt om bägge har tagit sig :D
  • emhu

    Är det någon av er som är aktiva här i tråden som har upplevt att kroppen verkar ha "fixat" sig efter att ni fått barn? Jag har nämligen inte haft mens på 3 år men nu efter att jag fick min son i höstas har mensen varit i stort sett regelbunden. Vet ju iofs inte om jag har ägglossning men ändå. Nu jobbar vi stenhårt för ett litet syskon :D

  • emhu
    Nube skrev 2019-06-27 09:18:57 följande:

    Jag tycker att kroppen har varit annorlunda efter jag fick dottern. Jag har dock alltid haft ganska regelbunden mens men cykeln blev längre efter dottern. Jag fick mensen tillbaka tre månader efter förlossningen och blev ju spontant gravid när dottern var 7 månader, fick dock missfall sedan. Men nu har jag plussat igen och är i v 8 nu, helt galet! Vi har alltså aldrig tidigare blivit gravida själva och nu är det andra gången inom ett halvår. Så nåt har hänt! Det är ju väldigt tidigt fortfarande men hoppas att bebben vill stanna kvar till februari <3


    Men wow Nube! Hade helt missat att du var gravid igen (fast det kanske du inte har berättat tidigare). Grattis! Hoppas verkligen att bebis vill stanna kvar denna gång. Men det är ju helt strålande! Jag hoppas på att vi har samma tur...vi jobbar var och varannan dag på ett litet syskon även om en 9 månaders bebis som vägrar sova någon annanstans än i mammas famn gör det liiite svårare :D
  • emhu

    Hej alla fantastiska här inne!

    Min son har nu hunnit bli 2 år, tiden går så fort! Vi är så otroligt tacksamma för vårt lilla mirakel (som vissa dagar iofs kan vara väldigt billig på blocket ????) men vi längtar så otroligt mycket efter ett litet syskon. Jag äter Novofem nu mot mina klimakteriebesvär och har gjort det i 5 år sedan jag fick min diagnos prematur menopaus. Har inte haft egen mens sedan juli 2016 men får alltid en bortfallsblödning i början på en ny karta Novofem (dag 1 eller 2). MEN den här månaden har jag inte fått någon blödning ännu och jag är på dag 5. Har tagit två gravtest som bägge har varit negativa. Jag är så förvirrad - varför får jag ingen blödning? Är så orolig att min kropp börjar ge upp helt på barnproduktionfronten. Är det någon mer av er som äter Novofem och blivit gravida under tiden?

Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH