Inlägg från: PVeraB |Visa alla inlägg
  • PVeraB

    1 månad har gått

    Pappan till barnet har rätt till 10 pappa dagar efter det barnet har skrivits ut från sjukhuset. I erat fall (och vårt) var det ju iom att barnet dog. Nu har jag inte läst hela tråden och vet sålunda inte hur länge sen ert älskade barn lämnade er. Men ville bara skriva det eftersom inte alla vet.
    Det är praxis hos FK (nästan som om det vore lag alltså) Han fyller bara i att han ska ta pappa dagar och när barnet föddes...

  • PVeraB

    äsch förlåt. För sent. Har ni fått vara hemma tillsammans ngt alls?

    Min man fick hjälp av sjukhusets kurator att fylla i papper och sköta kontakten med FK ang. pappadagarna

  • PVeraB

    LindaKv
    19 januari i år och dog 10 april. Han levde i 2½ månad men hann likafullt aldrig hem. Jag fick inga mammadagar utan hade VAB på honom tiden han levde och blev sjukskriven efteråt. Han hade en svår muskelsjukdom som gjorde andningen besvärlig.
    Min man har inte varit hemma ngt alls. Han vägrar i sten och håller på att braka samma totalt nu.

  • PVeraB

    LindaKv
    Nix, visste inget. Det är ju först i efterhand jag förstått att det inte var en normal gravidetet. Vi har en dotter sen innan så man tänker väl att jag borde insett... Han var väldigt stillsam i magen (antagligen för han var så muskelsvag?) och jag hade väldiga mängder fostervatten. Han heter Ragnar.
    Nä inte tidigt född. Han kom i v37+3.
    Var väl sjukskriven så länge jag behövde tycker jag. Fram till semestern. Inget strul med FK skönt. Nu? Vet inte olika olika dagar.
    En du då? Vad heter ert barn?

  • PVeraB

    bruna tofflor
    skönt ni fick den hjälp ni behövde i FK-gyttret

Svar på tråden 1 månad har gått