• Rebbys

    Intimrakad yngre tonåring? När började ni?

    Jag var cirka 15 år när jag började och är 25 nu så jag har varit rakad i cirka 10 år.

    Började för att en klasskompis (min bästa vän då) hade gjort  det och jag tyckte det såg snyggt ut.  Allt fler tjejer i klassen började göra det och även jag hakade på.

    Nu 10 år senare har jag svårt att tänka mig att ha hår runt fittan. Det är så naturligt för mig att vara rakad. Skall jag vara ärlig så minns jag inte längre hur mycket hår jag hade på den tiden jag hade hår där nere.

    Visserigen så tycker jag mer och mer att det är snyggt med en tjej som har lite hår där nere. Förr tyckte jag om att andra tjejer var rakade också, gillade att se det. Men även om jag börjar gilla könshår på andra så har jag inte kommit så långt ännu att jag vill låta mitt växa ut igen. Jag trivs med att vara renrakad.

  • Rebbys

    Jag hade totalt missat att det var en sådan gammal tråd. Glad

    Men det är ett intressant ämne och fortfarande aktuellt, folk rakar sig fortfarande.

    Men jag tänkte på en sak, är det så att det minska lite med rakningen. Jag tränar ofta, på gym eller simmar, och byter om i allmänna omklädningsrum (när det inte är pandemi) och jag tycker att man såg mer rakade tjejer för några år sedan än vad man gör idag. Visserligen är det många nu som är delvis rakade, men jag tycker nästan att det var fler helrakade för några år sedan.

    //Rebecka

Svar på tråden Intimrakad yngre tonåring? När började ni?