• isis bianco

    I jakten efter ett plus! Vi med spottings/mellanblödningar/kontaktblödnignar. Här kan vi klaga o grubbla, ge tips o råd!

    Jag har precis sökt ett jobb!
    Det är alltid så spännande när man skickar iväg en ansökan tycker jag Så nu ska jag försöka tänka mer  på det istället för på Äl och Bim

  • isis bianco

    Igår var det vår tur att gnabbas lite här hemma

    Vår ekonomi är inte den bästa tyvärr. Så igår var min man väldigt deppig och sa "Tror du nånsin vi kommer flytta till hus?" Han har sagt så förr så jag tröttnade och sa "Ja, det tror jag, sluta tjata om det!"
    Vårt sparkontot har stadigt minskat de senaste tre åren. Och det är helt och hållet mitt fel då jag pluggar. Jag pluggar just nu fjärde året och har inget extrajobb vid sidan av. Jag har haft dåligt samvete för detta hela tiden men mannen har hela tiden stötat mig och sagt att detta är bra för mig, jag gör det för oss och för mig själv. Som en investering. Men när han såger så här så blir jag så stressad och mår så dåligt. För det ÄR ju mitt fel att vi inte har mer pengar nu. Hade jag bara fortsatt med mitt barnskötarjobb hade vi kunnat bo i hus. Det var ingen fet lön eller kul jobb men vi hade haft mer pengar och antagligen redan bott i hus och haft vårt första barn...
    Shit vad jag känner mig deppig och det blir inte bättre av att jag ofta har hemma-dagar och kan ta pauser oftare här hemma och samtidigt vet att han sitter och jobbar för att försörja oss.
    Känner att jag måste göra mer här hemma för att rättfärdiga saker och ting. Jag har så dåligt samvete. Och pressen på att jag snart måste hitta ett jobb är fruktansvärd. Tänk om jag inte gör det?
    Sen är jag också jätterädd att mannen ska komma hem och säga att han ångrat sig, att han vill vänta ytterligare med barn, just för detta med pengar...

    Jag var tvungen att skriva av mig lite. Sorry..

  • isis bianco

    MissKS

    Det är så svårt med extrajobb, jag lyckas typ aldrig kamma hem såna... Medan andra kan ha två extrajobb.
    Min branch kommer vara sådär, de skrek efter folk för två år sen men nu börjar det mättas lite, men många pensionsavgångar är också på gång så det är ganska hyfsat. Mycket går dock internt så det gäller att hålla sig framme och skicka ansöknigar utan att de söker folk.

    Jag ska försöka att inte oroa mig, eller det gör jag egentligen inte, men jag vet att min man vill så mycket och jag kan inte ge honom det. det är det som oroar mig mest.

  • isis bianco

    ceke
    Jo, jaghar börjat söka lite jobb, men än sålänge bara jobb som lgger ute. Jag borde snart börja ta tag i att höra av mig till de som inte annonserar också.
    Jag tar examen i juni ja, men jag har redan behörighet att börja jobba nu då jag fick legitimatoin i somras, jag valde att läsa vidare direkt... så jag tar en magisterexamen denna sommaren, sen är jag lite sugen att vid sidan av läsa upp till en master för att sen kunna söka en forskartjänst. Vi får se hur det blir med det... Mannen är positiv till det, han vill gärna att jag forskar. Det brukar ge en "lön" på 17.000 i månaden. Inte mycket men fullt tillräckligt för att få forska några år och sen få jobba inom sitt specifika område!

    Klart vi kommer att flytta til hus nån gång om vi nu vill det! Men tålamod är inte vår starka sida...

  • isis bianco
    Mumwannabe79 skrev 2011-01-19 19:57:53 följande:
    Martini: Snart är du ju klar med din utbildning, då kommer du få ett jobb med mycket bättre lön än du hade som barnskötare! Ha inte dåligt samvete!
    Tack, det känns lite bättre nu ikväll...
    Jag berättade om en tjänst jag sökte igår och han blev så lycklig och tyckte att jag verkade ha precis den rätta kompetensen för det. Jag hoppas han har rätt.
  • isis bianco

    Är det nån av er som brukar spotta efter mensen? Min är ofta så utdrgen på slutet. Kan hålla på fyra dagar efteråt med lite småbrunt.

  • isis bianco

    Jag satt precis och kollade i kalendern och inser att om vi inte prickar detta försöket så kommer det bli svårt  att få till det nästa omgång. Vi ska åka till Österrike med mannens föräldrar och bror med familj. Vi ska alla bo i en stor lägenhet och såklart har jag beräknad äl den veckan!
    Vi har egna rum men det är en väldigt lyhörd lägenhet :-/
    Några tips?

  • isis bianco
    ceke skrev 2011-01-19 20:21:09 följande:
    Hehe.. just det kan ju bli pricken över i.et.. att va så tysta som möjligt Lovar.. det går! Hehe.. Eller varför inte stanna hemma några timmar mer än de andra nån morgon eller liknande
    Hahaha! Ja, vi måste ju försöka på nåt sätt
  • isis bianco

    Kanske ska förtydliga att skidresa är inte förrän NÄSTA månad, så nästa veckas äl blir det mys här hemma
    Hoppas sååå att det ska funka denna månaden!

    Just nu är jag i en svacka, jag är så trött, vill bara sova eller ligga i soffan och titta på tv.
    Vill ha vår ute. Slippa ta på sig femtioelva lager med kläder för att inte frysa.

Svar på tråden I jakten efter ett plus! Vi med spottings/mellanblödningar/kontaktblödnignar. Här kan vi klaga o grubbla, ge tips o råd!