• isis bianco

    I jakten efter ett plus! Vi med spottings/mellanblödningar/kontaktblödnignar. Här kan vi klaga o grubbla, ge tips o råd!

    Smiley skrev 2011-01-12 16:47:36 följande:
    För oss är det första barnet. Kämpat på ett tag nu, med fler vägbulor på vägen
    Jag har förstått av din presentation i listan att du kämpat väldigt länge.
    Jag vill inte ens dryfta min längtan, frustration eller andra klagomål när någon har kämpat så länge som du. IVF är inget alternativ? Tänkte på att ni försökt så länge.
  • isis bianco

    Oj så många nya!
    Skriv gärna in er i listan så vi får lite koll
    Ändrar även min status lite då mensen satte igång idag. Alltså spottings i bara två dagar innan mens denna månaden, Tackar b-vitaminerna för det tror jag!

    {#emotions_dlg.flower}Hjärta{#emotions_dlg.flower} BIM-lista {#emotions_dlg.flower}Hjärta{#emotions_dlg.flower}

    ma86 - 12 jan. Slutade med p-piller maj 2010. MF v 12 okt 2010. För första gången i mitt liv så har jag fått uppleva spottings. Spottings dag 16.

    Ceke - 13 jan. Slutade med p-ring i juni/juli 2010. Vanligtvis spottings dag 17-28. Provar för tillfället provera för att minska spottings. Ev. endometrios.

    Prodigy79 - 19 jan. Tog ut hormonspiral i juni, försök nr 6. Vanligtvis spottings dag 24-28.

    Smiley - 19 jan. Försökt sedan augusti 2007. MF i v 7 september 2009. Upptäckte Hypotyreos dec 2009.

    Sweetest22-24 jan. Slutade med p-piller i augusti 2009. Vanligtvis spottings dag 17-27. 5:e försöket, första barnet.

    MissKS- 5 feb.  Pillerstop i maj, började försöken i juni. vanligtvis spottings dag 18-27. Första barnet (sambons andra). Börjar nu med Clearblue fertilitetsmonitor. Är utredd gällande hormonnivåer och ägglossning, allt ok.

    Martini - 10 feb. Utan p-piller sen många år tillbaka. Vanligtvis spottings dag 23-28. 3:e försöket, första barnet. Äter nu extra b-vitaminer som verkar ge effekt mot mina spottings.

  • isis bianco

    ceke
    då kan vi ha en pissig dag ihop!
    imorse tog jag ett gravtest till för jag drömde så verkliga drömmar om att jag plussade. Förklarade i drömmen för min man att vissa blöder i början och så stod vi i badrummet och log. Fan vad jag ville att det skulle vara sant.

  • isis bianco

    ceke

    Jag har också väldigt svårt för att koppla bort tankarna.
    Idag har jag dock varit i skolan och det var väldigt skönt att få koncentrera sig på annat.
    Plus att jag ska åka till England under tre veckor i mars. Ska på utbytesstudier. Så det är en del planerande inför det, vilket är roligt såklart.
    Det kommer innebära ett missat försök men vi har två försök på oss innan jag åker annars får det vänta till slutet på april istället. Kanske blir en skön paus, vem vet. Men såklart hoppas jag att vi lyckats innan dess! Det gäller allihop här inne!

  • isis bianco

    Idag har jag mensvärk. Inte nog att man blöder, man ska vara ständigt påmind om det också.

    Gillar uttrycket:
    "Mensen är livmoderns tårar över det barn som aldrig blev"
    Sorgligt, men vackert

  • isis bianco
    Smiley skrev 2011-01-14 21:45:41 följande:
    Köpte bisolvon (för hostan egentligen) och en burk med B-vitamin på Apoteket igår. Får se om B-vitaminen gör skillnad nästa månad eller om det tar längre tid. Man måste ju trots allt äta det ett tag innan det ger verkan, men ju förr desto bättre (heter det så???)
    Har du hittat nåt om att man måste ätit b-vitaminer en viss tid för att ge effekt?
    Jag tänker eftersom de är vattenlösliga kanske man fyller på förrådet i kroppen direkt. Inget sparas ju.
  • isis bianco
    MissKS skrev 2011-01-14 22:12:40 följande:
    Om någon av oss har en B-vtiamin brist (som då har lett till spottings) så tar det ett tag för kroppen att omsätta vitaminerna så att bristen försvinner. Allt beror på hur stor bristen varit, hur mycket skada kroppen ha tagit och hur bra enzymer man har för att ta upp dem. Jag tror inte att det går så fort om man har en rejäl brist. Jag har ju som sagt haft järn och b12 brist. Jag fick då äta trippel dos av båda. Om jag minns rätt så gick det ganska snabbt innan jag började må bättre, typ en månad, men flera månader innan mina värden var okej igen.  Men sen har jag ganska dåligt med enzymer för att ta upp dem, precis i underkant på vad som räknas som normalt.
    yack för bra svar, du verkar kunna dina saker
  • isis bianco

    Mycket med akupunktur handlar väl om att öka blodflödet och det kan man göra genom att röra på sig och ligga 10 minuter på spikmattan. Sen finns det säkert många ytterligare fördelar men de vet inte jag

  • isis bianco

    Jag har blött enormt mycket dessa dagarna. Igår var jag nära på att svimma, kändes som ett enormt blodtrycksfall. Idag verkar det vara betydligt mindre, skönt.
    Förhoppningsvis slipper jag "efter-spottings" denna månaden. (man kan ju alltid hoppas).
    Förra månaden blödde jag i 16 dagar allt som allt, så drygt.

    Min man ville att vi ska börja mysa tidigare denna månaden, ifall det kommer ha betydelse. Jga har ju kört med äl-stickor men visst kan vi försöka lite tidigare. Så det blir nog mys från dag 10 och fram till dag 20.
    Shit, vi kommer va helt slut

Svar på tråden I jakten efter ett plus! Vi med spottings/mellanblödningar/kontaktblödnignar. Här kan vi klaga o grubbla, ge tips o råd!