• isis bianco

    Inga spottings här än. Men alla (inbillade?) symtom har försvunnit. Har inte längre ont kring äggstocken, mensvärken har avtagit en del. Brösten ömmar inte heller men har dock synliga ådror och är allmänt varm i hela kroppen. Hade 37.5 nyss när jag mätte.
    Imorgon kommer det lite tester med posten. Men jag känner mig väldigt ogravid just nu iallafall.

  • isis bianco
    Polarlantis skrev 2011-01-10 19:12:46 följande:
    Ok...har testat och denna gången kunde jag med myckt god vilja se ett tunt smalt svaaaaaaaaaagt streck...fattar nada! Tror ju inte det är rätt alls men får väl testa igen...verkligen helt galet! På BIM+12 borde det ju synas tydligt och jag tror ju min ÄL precis varit också, allt tyder på det iaf...hmm...

    Vänta och se...vänta och se...gaaaaaaaaaaahhhhhhh!!!!!!!!!!!
    Jag glömde ju ge feedback på ditt inlägg... Vad spännande!
    Du måste ta ett nytt test snarast! Men konstigt att det inte syns starkare... Du kanske är en sån omtalad låghormonare *hoppas*
  • isis bianco

    Posten kom med mina test nu på morgonen. Men ingen antydan till två streck hur mycket jag än vänder och vrider på det. Jag trodde verkligen att det skulle bli två streck idag Gråter nånstans långt inne i mig trodde jag att jag blivit gravid... vet inte varför men så är det.
    Jag får glädja mig åt att mina spottings inte infunnit sig denna månaden. Får tacka de extra b-vitaminerna för det. Ska få min mens imorgon.

  • isis bianco
    ceke skrev 2011-01-11 09:32:23 följande:
    Åh, så trist! Men hoppas du är inne på en början av en positiv trend när det gäller spottingsarna i a f och att nästa cykel blir precis lika spottingsfri och slutar med två streck
    Tack!
    Hur har det gått för dig? Fortfarande konstiga blödningar? Funderade inte du på att ta ett test? Vi har ju bim imorgon båda två väl?
  • isis bianco
    ceke skrev 2011-01-11 09:49:28 följande:
    För mig går det skit.. Mer och mer för varje dag.. Nu är det färsk blod när jag gör nr 2 på toa.. Suck.. Men tog sista Proveratabletten igår.. Om jag ska säga nånting är det väl att de har varit lite annorlunda denna gång. Tidigare månader har de varit fastare i formen, denna gång mer lättflytande.. och inte lika mkt i trosskydden som tidigare. Hm..

    JOdå, jag tog ett test igår morse och det va verkligen toknegativt. Trodde nog inte så mkt annat då även morgontempen dalade igår.. och ännu mer idag.. och antagligen ännu mer i morgon.. och sen kommer väl tant röd antar jag.. med dunder och brak. hehe. har i a f inga som helst förhoppningar på att plussa denna månaden. hoppas på nästa.. eller snarare.. jag hoppas på denna våren! Eller kanske snarare detta året... Ska nog börja bli realist och inse att det nog lutar mot utredning för min/(vår) del...

    Men igår va dagen för att starta förändringar tydligen. Gick och köpte b6 och nattljusolja.. så nu äter jag både multivitamin kvinna, b6 och nattljusolja.. och så ska jag på första akupunkturen i eftermiddag. Nu ska jag verkligen göra vad jag kan för att få bort denna skiten!!!
    Skönt med nystart! Alltid gött att prova lite nya saker som man vill ge sin fulla tilltro till Att NU ska det funka, för det är just DETTA min kropp saknat.
    För min del känner jag att en enormt tung sten har lättat eftersom mina spottings inte kommit. Tror hela tiden att de är på väg och springer till toan men absolut ingenting. Och om de kommer idag vore det ju inte alls konstigt eftersom jag har mensdag senast imorgon.

    Jag har inte berättat det innan i tråden man jag och maken har blivit gravida två gånger tidigare i vårt förhållande. Det var sju respektiver åtta år sedan. Den första slutade i abort och den andra i missfall. Så vi har ju kunnat bli gravida, helt oplanerat med minipiller. Varför funkar det inte då när man vill? (jag vet att man egentligen inte får klaga när man bara försökt två gånger men jag bara måste)
    Visst vi är lite äldre nu, och då hade jag inga spottingsproblem. Men ändå. Jaja, tredje gången gillt heter det väl?
  • isis bianco
    ceke skrev 2011-01-11 10:41:18 följande:
    Förhoppningsvis har din kropp börjat ställt in sig utan piller nu, så kanske du återgår till att va spottingsfri

    Jaa, det positiva är ju att ni vet att det funkade då, men förstår att det sätter igång tankar att det gick så lätt tidigare.. Förhoppnignsvis kommer det snart ett plus igen!
    Grejen är den att jag har varit utan hormonpreparat i sex år, så jag hoppas verkligen min kropp ställt in sig vid det här laget Vi har kört med kondom istället.

    Tur att skolan börjar igen imorgon så jag slipper sitta ensam hemma och grubbla.
  • isis bianco
    ceke skrev 2011-01-11 10:49:37 följande:
    Ah, oj. förlåt. Dåligt minne... Hoppas det varit en tillfällig hormonobalans som rättar till sig med andra ord.. En barnmorska som jag pratat med (den enda vettiga i en lång rad) berättade att många kvinnor får perioder med hormonell obalans med spottings etc, men att det brukar rätta till sig av sig själv. Men om de inte gör det, att man kan behöva hjälp med det, tex då med progesterontabletter/vagitorier eller nåt sånt...
    Ingen fara
    Jag har haft spottings i många år nu, säkert fem.
    Men kanske det är så att jag haft brist på b-vitaminer. Jag hoppas på det för det känns som ett enkelt och bra alternativ.

    Mannen och jag la nog alla ägg i samma korg så att säga när vi startade förra månaden. Vi gjorde upp en plan och den byggde lite på att det skulle ta sig på första eller andra försöket. Så därför känns det extra tungt just nu. För nu blir det helt plötsligt mer komplicerat. Med vår bakgrund var vi naiva nog att tro att det skulle gå direkt.
Svar på tråden I jakten efter ett plus! Vi med spottings/mellanblödningar/kontaktblödnignar. Här kan vi klaga o grubbla, ge tips o råd!