• vampyria2

    Här får vi reda på om våra tatueringar är WT eller inte ;)

    Ja såg en omröstning där frågan var om tatueringar är WT eller inte, de flesta svarade att det beror på tatueringen kom då på att vi nog behöver en tråd där vi får reda på om våra tatueringar är det eller inte

    Här är min tatuering, lägg gärna in bilder på era och glöm inte att skriva vad ni tycker om varandras (och min) tatueringar

    Kan på peka att jag älskar min och blir inte ett dugg ledsen om ni andra inte gör det och ni som lägger upp bilder tänk på att ni kan bli totalsågade så gör det bara om ni är bereda på att bli det

     

  • Svar på tråden Här får vi reda på om våra tatueringar är WT eller inte ;)
  • minismurfen
    Satiin skrev 2011-01-02 17:26:40 följande:

     


    Ät denna också WT? Solig
    Verkar som att de flesta med färg faller under WT.
    Dock ser inte armen riktigt ut så idag. Mer ifyllt runt hela armen. 
    olala...nice:)
  • Ysmania
    Emmi27 skrev 2011-01-02 17:02:19 följande:
    Hmmm, jag gillar inte tatueringar speciellt mycket, det kan va fint om det är nåt litet som sitter diskret men när det är flera stycken överallt, stora och på ställen man verkligen ser så blir det inte så fint tycker jag. Skulle aldrig vilja att min sambo skaffade sig en tatuering tex, om det är nåt stort och som syns. Vad som är WT och inte känns inte som att jag kan kommentera då jag ju inte är nåt tatueringsfan direkt =) Men finns enligt mig finare och fulare motiv och bättre och sämre ställen. Ni som har sånna där stora tatueringar överallt, tror ni att det kommer vara lika snyggt när ni är jättegamla? har aldrig sett en tant med en tatuering tvärs över brösten haha, den generationen tatuerade sig ju inte, bara gubbarna kanske och det tycker jag inte är så fint, rynkig hud och suddiga gamla bilder.
    Om du inte gillar tatueringar kanske du ska hitta en annan tråd...? *bara tänker högt*
    Retar mig så vansinnigt på folk som säger som du, att tatueringar är ok så länge dom är små och sitter så dom inte syns, "typ som en liten blomma på axeln eller en fjäril"...
    Om man skaffar en tatuering har man ju oftast en inneboende exhabitionistisk önskan om att få visa vilken snygg gaddning man har, annars kan man ju spara dom pengarna...
    WT, ja tjena, det är så larvigt det resonemanget så det ekar! Jag är från en liten hôla där en av sveriges bästa taturerare håller hus, i den stan är var och varannan gaddad av god kvalitet, för taskiga studios kan bara slå igen med den konkurensen. Sen flyttar man till stockholm och plötsligt är man sedd som WT med stora tribaler som *gud förbjude* syns och är hemskt odiskreta.

    Vem säger att när vi blir pensionärer och sitter på ett hem och gaggar kommer att kolla på allsång på skansen och annan dynga? Tror du inte att vi kommer att sittar med datorer och spela spel och chatta med folk? När vi blir gamla blir vi inte våra morföräldrar, vi är vi fast äldre... Tror nog att våra tatueringar kommer att bli beundrade och den dagens ungdom kommer att fascineras...

    Har tyvär inga bilder på mina egna gaddningar - men jag är säker på att de kommer att dömas ut som wt :
    # en cover up på överarmen (gjorde en delfin där när jag var ung och dum) nu en tribal som är specialmålad för att täcka över det gamla.
    # någon solliknande tribal på atlaskotan i nacken.
    # en tribal specialmålad på foten från ankeln ner till tån.
  • Satiin
    Samsmamma skrev 2011-01-02 19:18:43 följande:
    Jättefin tycker jag, kul att hela är i samma retro-stil, det blir verkligen snyggast så. Har kanske helt fel men ser resten av dig som en 50-tals rocktjej, med hög lugg, vippiga halvkorta kjolar med prickar, och knallrött läppstift. Rätt? :)
    Stämmer väldigt korrekt :)
  • Satiin


    här är ett par till, dock är de ju inte klara och diamanterna är såriga och så.
    Linjerna ser idag raka ut när de inte är skorpor överallt.
    Den suddiga tjejen är jag, eller. ska bli jag! 
  • CallGirl

    Angående små tatueringar så känner jag enormt många som ångrat sin och tyckt att de är för små. Jag har själv gjort en kina-teckens sak som jag i efterhand ångrade och därför gjorde en sak runt detta.

    Ska jag generalisera så tror jag de små diskreta sakerna mer ofta är impulssaker än de större sakerna. Min som fanns tidigare i tråden är ett motiv som vuxit fram under en längre tid.

  • CallGirl

    Och ska jag börja bedöma andra så anser jag att tribals är WT. Likaså barnnamn med endast text och födelsedatum. Likaså svarta drakar m.m.

  • Sunstar83

    Min ryggtatuering som jag själv designat grunden för, vet att det blänker lite, är taget precis efter tatueringstillfället, texten lyder: Per aspera ad astra och är latin för Genom svårigheter mot stjärnorna.

    En högst personlig och betydelsefull tatuering för mig, tog över tio år från första tanken till förverkligandet av drömmen.



  • stor grön drake
    CallGirl skrev 2011-01-02 19:57:41 följande:
    Likaså svarta drakar m.m.
    Tungan ute har en grön oxå

    min 2:a tatuering, 1:a draken

    Jag medger att bilden är WT, men har ingen annan bild på denna dator, så det får bli den som redan fanns på FL. Och framförallt, med den placeringen är det svårt att få en vettig bild utan att visa för mycket, denna är tagen då skrämmande många är ovetande om var på kroppen solar plexus ligger.

    Angående ålderdomshemmet så hoppas jag verkligen att jag har vett nog att ha kläder som inte visar varken allt från brösten ner, eller halva ryggen när jag kommer dit, och om jag mot förmodan behagar klä mig så, har jag nog andra skavanker att skämmas mer för än mina rynkiga ihopflutna tatueringar.
  • gertie
    CallGirl skrev 2011-01-01 21:23:24 följande:
    Min senaste. WT eller inte
    Tung som fan! Tänkte precis att jag skulle skriva ett lite småspydigt svar i denna tråden eftersom det enligt mig bara var en massa halvkackiga tatueringar i den, men jag låter bli för där kom du in och ägde med din ryggtavla. Wt eller ej, riktigt snygg var den.
Svar på tråden Här får vi reda på om våra tatueringar är WT eller inte ;)