Inlägg från: litesollitemoln |Visa alla inlägg
  • litesollitemoln

    Julen

    Hej, Ja hade det hänt mig hade jag med varit ledsen och besviken. Det är svårt för en present är ju en gåva, och man kan ju inte kräva att man ska få gåvor. Men svärföräldrarna borde ju med ha insett sitt misstag. Till nästa jul kanske du ska fråga ifall det kommer upprepas och du i så fall ska ta med en extra present till ditt Bio och säga att hon var undrande sist när inte hon fick öppna något paket.

    Själv så har mina föräldrar köpt julklappar till sina bonusbarnbarn och alltid gjort det, även födelsedagar har kommits ihåg. Nu har de fått ett eget barnbarn (av mig och sambo), men bonusbarnbarnen har inte glömts för det.

    Även jag har alltid gett mina bonusbarn presenter. Jag kan däremot känna en besvikelse över att mina bonusbarns mamma inte ger min son någon present. jag har ställt upp för hennes barn (som visserligen även är min sambos barn). Vad jag menar är att det hade varit skönt att få en bekräftelse som styvmor på vårt nu egna barn. För det är väll det det handlar om en bekräftelse om att man är med i familjen och "duger". Det är kanske det du ska säga till svärföräldrarna, rakt ut. Att du känner dig osäker om du är accepterad och att dina barn är det, stämmer det??

    Lycka till

Svar på tråden Julen