• Marelis

    Förstagångsmammor i Sthlms-trakten med BF juni 2011

    Finns det någon som liksom jag väntar första barnet i juni -11 och vill följas åt? Gärna i/kring Sthlm.

  • Svar på tråden Förstagångsmammor i Sthlms-trakten med BF juni 2011
  • La gartija

    Jaha då är jag en visdomstand fattigare. Det gick snabbt å smärtfritt den här gången  hoppas att det inte gör för ont sen när bedövningen släppt. Nu väntar ja på att mannen ska hämta mej sen får vi köpa fruktkräm å grönsaks-juice som jag ska ha till middag. Sen ska jag bara njuta i soffan till mina favorit-program "mamma byter bo" och "en unge i minuten"  Ha en fin kväll

  • efta

    Verkligen skoj att höra om era intressen och "lära käna" er lite mer. :)


    charlieandi skrev 2011-04-08 14:54:24 följande:
    Känner mig hyfsat glad idag, då jag insåg att jag fortfarande kommer i några utav mina jeansleggnings. De sitter lite lätt obehagligt över magen men så länge jag viker ner resåret funkar det bra.
    Härligt! :D Jag ensvisas också att tränga mig ner i mina leggings och även vanliga jeans. Men jag får ha gylfen på vidöppen gavel och en tröja som hänger över. Men ibland är jag lite nervös att tröjan åker upp, så jag går och drar i den hela tiden... man vill ju inte gå omkring och visa trosorna direkt. De skorna som är skönast för min foglossning passar inte till tights/leggings, så nu har det blivit mest jeans senaste tiden.
    FrökenLagom skrev 2011-04-11 12:07:41 följande:
    Förutom det så älskar jag promenader och fika - så den kombinationen tycker jag vi satsar på när våra små har kommit ;)
    Den kombinationen låter väldigt lockande. :D

    Igår kom grannen ovanför ner till oss och berättade att han fått vattenskada i badrummet och att det kan ha läckt ner till oss. Om en timme har de inspekterat vår lägenhet och tagit reda på det, så lite nojjig är jag allt. Senare idag blir det infomöte på Försäkringskassan. Jag är lite sen med det där, har inte skickat in papper till dem än, men de har sagt att man får pengarna retroaktivt, så det ska  nog inte vara några problem.
  • charlieandi

    Efta - jag har samma skoproblem. Eller ja, jag brukar spendera våren och hösten i mina ankelboots med typ 8cm klack. Fungerar INTE med ryggont och gravidmage. Egentligen skulle mina löparskor vara bäst men jag är för ytlig för att gå runt i dem hela tiden... så jag varvar med converse. Och då blir det jeans till. Tycker det ser helkonstigt ut med tights till på mig :p

    Aoch! Hoppas det går bra med den eventuella vattenskadan och att ni klarar er!

  • efta

    Tack, sambon borde ringa när som helst och meddela domen (ang vattenskadan).


    Jag är också för ytlig för att köra löparskorna. :) Jag har sneakers från ecco, som är snygga och sköna, de använder jag mycket nu. Var faktiskt inne och tittade på en ecco-butik i helgen för jag tänkte att de kanske hade andra fina skor. Men jag hittade inte riktigt några. Lär ju bli en hel del prommenerande i sommar, så sköna snygga skor är nog en bra investering, ska fortsätta hålla utkik. :)

  • efta

    Usch! Det var fuktskada i badrummet! Hoppas bara att det hinner åtgärdas INNAN bebis kommer.

  • FrökenLagom

    Vilken otur efta, hoppas verkligen att det hinner åtgärdas innan det är dags.

    Svärmor köpte ett par jättesköna eccoskor för någon vecka sen. De var inte de snyggaste, ser ut som vanliga "promenadsandaler", men de var otroligt sköna. Jag ska inventera mitt skoförråd och fundera lite till innan jag kanske slår till jag också :) Ni har helt rätt i att det kommer att behövas bra skor till alla promenader.

    Idag är det dags för nästa besök hos BM också, jag kan inte fatta att det redan gått 2 veckor sen sist. Kommer bebi på utsatt tid så är det mindre än 10 veckor kvar.

  • FrökenLagom

    Ett litet tips förresten. Jag tar dock inte åt mig äran då jag själv fick tipset av en väninna.. :)

    Gildaskolan har massage, pedikyr, manikyr mm. till väldigt bra priser om man vill unna sig något innan bebisarna tittar ut. Själv bokade jag in gravidmassagen och hoppas att jag hinner med den innan det är dags. Tog när det är 3 veckor kvar, då har jag precis gått på semester, så det borde nog gå..

  • efta

    Spännande med BM-besök FrökenLagom, hoppas att det går bra. :) Jag håller med om att besöken kommer tätt, tätt nu.. känns som bara några dagar emellan. ;)

    Tack för tipset om Gildaskolan, ska nog titta in på deras hemsida. Massage vore underbart! På fredag ska jag till en naprapat. Då brukar man i alla fall få lite massage, så jag ser fram emot det.

    Såna här eccoskor har jag, fast gröna. De funkar toppen på promenader och är (enligt mig) snygga samtidigt:

  • La gartija

    Efta Lycka till med vattenläckan, hoppas det inte blir utdraget och alltför besvärligt för er. Fröken Lagom Kul med BM-besök! Hoppas allt ser bra ut ;) Ang skor så har jag börjat använda mina MBT-skor. Såååå skönt! Men man ser ju ut som Mimmi-pigg i dom ha ha! Men om jag är tillräckligt snygg å piffas i övrigt så får det va som det är. Nu sitter jag på tåget till Göteborg. Ska hälsa på massa vänner å ta med alla som fått barn till Baby-Barn mässan i helgen. Ska bli så roligt. Men lite orolig är jag ändå. Har ju sån foglossning å på mässor gör man ju inget annat än att gå å gå å gå. Men kul ska det bli! Skönt att ni kan ha jeans osv för mej är det mamma-leggings å mamma-stumpbyxor som gäller. Jag har ganska stor mage :) hoppas bara bebis inte är alltför stor när den ska komma ut.

  • charlieandi

    efta - hoppas det går bra med vattenskadan och att det blir åtgärdat innan bebis kommer. schysst med "nytt" badrum iaf.

Svar på tråden Förstagångsmammor i Sthlms-trakten med BF juni 2011