• Marelis

    Förstagångsmammor i Sthlms-trakten med BF juni 2011

    Finns det någon som liksom jag väntar första barnet i juni -11 och vill följas åt? Gärna i/kring Sthlm.

  • Svar på tråden Förstagångsmammor i Sthlms-trakten med BF juni 2011
  • La gartija

    Tack efta! Tog lite extra järn idag å åt c-vitamin samtidigt, hoppas det ger effekt :) Kul att gå på babybutiker! Hoppas du hittar nåt kul :) Skönt att du oxå trivs med din "nya" kropp. Det är ju lättare att njuta av den här tiden om man slipper gå å va ängslig å inte trivas med sej själv. Ha det gott!

  • FrökenLagom

    charlieandi - ja det är lite den attityden min BM hade också. Lite på gränsen till om hon verkligen är otrevlig eller bara klumpig. I vilket fall så orkade jag inte med min mera utan bytte som sagt..

    Härligt att ni trivs med era nya kroppar. Jag trivs iochförsig också, men är lite orolig för om jag kommer att göra det även efteråt? Men kanske är man så uppslukad utav det nya lilla livet att man inte riktigt bryr sig så mycket :)

  • efta

    I sommar är det nog bara acceptera att man är lite som en barbapappa i kroppen. Men jag gillar att träna, jag spelar annars fotboll och springer ganska långa distanser, så bara jag blir återställd så jag kan börja med det igen så tror jag kroppen återhämtar sig ganska bra. Annars får jag väl sluta använda linser/glasögon när jag tittar mig i spegeln. ;)

  • La gartija

    Ha ha det där med att sluta använda glösögon när man ser sej i spegeln var ett bra tips! Ha ha ha!

    Jo, jag är nog också mer orolig för hur jag kommer se ut efter graviditet och förlossning. Men som tur är så är det ju sommar och då är det ju lättare i allmänhet att röra på sej  Solig  
    Annars får jag fixa en personlig tränare så fort jag har ork och kan.
    Men i början tror jag som du, Charlieandi, att man är så uppslukad av allt nytt att man inte tänker så mycket på det.

     

  • La gartija

    Idag känner jag mej värdelös!!! Livet är verkligen inte roligt eller rättvist just nu  Kom ut från en tentaskrivning precis, vet redan nu att jag inte kommer bli godkänd för jag kunde inte svara på alla frågor. Jag har inte åstadkommit någonting den här terminen!!! Har kuggat två tentor nu  kommer säker inte ta körkortet heller - skit oxå!!! Ledsen att jag dumpar över allt detta på er men måste bara få ur mej det.

  • efta

    La gartija, trist att tentan inte gick bra. Förstår att det känns tungt nu. Inte lätt att plugga till tenta höggravid och med lågt blodvärde kan jag tänka mig. Hur gick det förresten med blodutredningen? Hoppas att du fick lite glatt besked där i alla fall. Kramar till dig.

  • La gartija

    Tack efta! :) Nej det är inte lätt just nu men idag är en ny å vacker dag. Fick gråta i mannens famn igår å då släppte det lite. Jag gör ju så gott jag kan. Du har rätt, jag fick ganska positiva svar i går. Doktorn sa att alla prover var OK. Inte bra å inte jätte dåliga - så skönt! Men vi ska höras längre fram och planera inför förlossningen. Känns bra att de inte bara "släpper" mej nu. Nu ska jag å mannen äta frukost i solen, sen blir det profylaxkurs (så spännande), sen övningskör jag till Uppsala där vi ska äta middag med hans familj. Kommer bli en bra dag :) Ha det fint! Å tack för peppingen! Kram

  • efta

    Skönt att blodutredningen var ok. Och vilken härlig dag du har framför dig! :) Vi ska nog också hitta på något i solen idag, sedan jobbar sambon kväll så då kommer jag nog att vara hemma och kolla på tv/film och ta det lugnt.

  • FrökenLagom

    Men usch La gartija, inte roligt att ha såna dagar. Bättre då med positivt på blodutredningen, precis som efta skrev.

    Hoppas ni får en skön helg tjejer, själv ska jag städa inför vår lägenhetsfotografering på måndag. Förhoppningsvis blir det visning inom ett par veckor, så att man sen äntligen kan börja titta på nytt boende "på riktigt". Har varit på några visningar redan, men vi vågar inte buda eller så innan vi vet vad vi får för våran.

    Men nu en stund i solen innan det är dags för middag.

Svar på tråden Förstagångsmammor i Sthlms-trakten med BF juni 2011